Zamieszczone przez Pawel S.
Zobacz posta

Zamieszczone przez Marios221
Zobacz posta
Totalna głupota jest opowiadanie takic rzeczy jesli nie słuchało sie dobrze zaamplkowanej szerokopasmówki pod lampa
wkurza mnie twoje zachowanie ostatnimi czasy w jednych tematach sie wymadrzasz jakbys wiedzial wszsytko o wszsytkim... a jednoczesnie w innych tematach pokazujesz jak jeszcze malo wiesz i malo slyszales! tak wiec przestan pisac takie glupoty bo tylko wprowadzasz w blad nowych userow... no i wiem jak dobra szerokopasmowka zagra - tylko ze nadal 2 drogi na "klasycznych" glosnikach zagraja bardziej uniwersalnie
Zamieszczone przez mIKI
Zobacz posta
Marios221 - skad ty sie urwales, wszystko wiesz najlepiej, wszystko slyszales i w ogole nie dopuszczasz mozliwosci, ze ktos inny moze miec racje.
heh..
Zobacz posta
A skad ty sie urwałeś żeby osadzać mnie co słyszałem a co nie?
miki mial "krotka" przerwe i nawet nie wiesz kim jest ;] | ![]() |
Zobacz posta
napisze wprost
wkurza mnie twoje zachowanie ostatnimi czasy I popatrz sie najpierw na siebie,użalasz sie tutaj ze coś ci sie nie podoba,Jak pochwale sie co słuchałem to odrazu wyjezdzasz z tekstem"bo uwierze"Gośćiu zachowujesz sie czasami jak cham i prostak nie umiesz być pomocny,I w ogóle nie dajesz przykładu innym urzydkownika tylko pokazujesz jak można kogoś ładnie obrazic bo stoi sie ranga nad nim...
Zobacz posta
w innych tematach pokazujesz jak jeszcze malo wiesz i malo slyszales!
Zobacz posta
widze ze nie tylko mnie wkurzasz...
Zobacz posta
miki mial "krotka" przerwe i nawet nie wiesz kim jest ;]
Mam inne zdanie niż ty i co spalisz mnie na stosie czy dasz zakaz pisania? Patrzac teraz na rozwój tego forum mam wrażenie że do końca zycia bede widywać oklepane 3way na stx i ciagle rozmowy jaki to stx nie jest cudowny Biocanabis sie nie pomylił tutaj w niektorych tematach naprawde panuje sredniowiecze w dodatku pesudomoderatorzy nie szanuja czyjegoś zdania bo jest ono sprzeczne z ich zdaniem... | ![]() |
Zobacz posta
Jakie moje zachowanie?
Zobacz posta
I popatrz sie najpierw na siebie,użalasz sie tutaj ze coś ci sie nie podoba,Jak pochwale sie co słuchałem to odrazu wyjezdzasz z tekstem"bo uwierze"Gośćiu zachowujesz sie czasami jak cham i prostak nie umiesz być pomocny,I w ogóle nie dajesz przykładu innym urzydkownika tylko pokazujesz jak można kogoś ładnie obrazic bo stoi sie ranga nad nim...
i dlatego masz bana na kilka dni
Zobacz posta
Ciebie wkurza to że ktoś ma inne zdanie niż ty niedosyć ze nie potrafisz przyjmować krytyki to jeszcze obrażasz kogo popadnie...
| ![]() |
Skomentuj