Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc przy doborze subwoofera. Jaki wybrać?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A może tu chodzi też o prestiż , w końcu nie każdy napaleniec będzie go miał od ręki , s co do panelu kawał dobrej roboty i tak na oko waży chyba 1/3 co mój cały obecny sub

Skomentuj

Podepnę się pod temat.
      Czy w cenie SW-850 coś rozsądniejszego idzie zakupić o podobnych rozmiarach?
      http://allegro.pl/listing.php/search...&string=sw-850

Skomentuj

Zamieszczone przez tom123 Zobacz posta
        Panel zamowilem w kwietniu 2012 po 3 miesiacach bezskutecznego oczekiwania na panel irka.Więc gram nim już pól roku. A irek no nie mam pojęcia po co prowadzi tę swoja stronę i co ma na myśli mowiąc że ma oferte.Zycie jest za krotkie żeby na niego czekać

To ja Ci kolego napisze, że strona Irka potwierdza tylko jego hobby,pasję i jest pomocna dla początkujących i na pewno nie jest utrzymywana dla biznesu ,podejrzewam że dzięki sprzedaży wzmacniaczy czy płytek Irkowi zwracają się tylko koszty projektów.
        Rodzina , praca zawodowa i na hobby zostaje coraz mniej czasu - pewnie dlatego nie doczekałeś się na panel.
        Swoją drogą kolego tom123 mógłbyś wrzucić ładne fotki elektroniki tego panelu ,który kupiłeś bo na stronce nie ma.

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
        Ja bym najął pracownika...
        - Wtedy nie byłyby już takie niezawodne, a Irek by miał jeszcze mniej czasu.

Skomentuj

Zamieszczone przez szastal Zobacz posta
          A może tu chodzi też o prestiż , w końcu nie każdy napaleniec będzie go miał od ręki
          pomysl dobry, ale niestety nie o to chodzi
          irek najzwyczajniej w swiecie nei ma czasu
          a zatrudnienie pracownika spowodowaloby znaczny wzrost cen

Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz posta
          Czy w cenie SW-850 coś rozsądniejszego idzie zakupić o podobnych rozmiarach?
          nawet stx jest drozszy wiec raczej tylko uzywki

Skomentuj

Drodzy panowie Jak już wyżej mowilem dla mnie strona z opisem oferta to po polksku oferta ,czyli coś na sprzedaz więc nie litujcie się już nad jej wlascicielem bo mnie krew zaleje.Proszę wobec tego irka o zmiane opisu na tej stronie żeby nie bylo już wśród nas zawiedzionych i znużonych czekaniem klientów.Z drugiej strony gdyby mial trochę wiecej czasu i wcześniej odpowiadal na mejle niż po 8 miesiącach to może nie byloby problemu.A co do budowy ww panelu ktory kupiłem to mistrzostwo świata to może nie jest ale sprzedaż marketingowo jest wspaniala a co do dzwieku to olbrzymią role gra rownierz obudowa glucha akustycznie oraz przede wszystkim ustawienie w pomieszczeniu.Porownywać panele z takimi samymi glośnikami mozna tylko na tym samym sprzęcie ,repertuarze i w tym samym pomieszczeniu odsluchowym.Z poważaniem pozdrawiam.Tomasz

Skomentuj

Czaruję...
            X