Zamieszczone przez LuSzTi
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakie kolumny 3 way do 3 kpln co polecacie??
Collapse
X
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postamilenium może zostać i tak wyjdzie taniej bo w15 jest tańsze niż w18 i nawet L26 jest też tańsze niż w18 a możliwości basowe sam wiesz jakie
Przy okazji - ale mnie korci magnezowy tweeter Excela...
Skomentuj
-
Ten duzy wyglada "mocno" ale w SB-A cena rośnie dość istotnie powyżej głośników rozmiaru 8". Wersja z niskotonowym SB23 jest ciekawa cenowo. Mnie tylko martwi trochę że WinIsd podaje mu bardzo dużą objętość dla BR. Myślę jednak że po mocnym wytłumieniu obudowa 50 litrów byłaby wystarczająca i strojenie na 30hz. Pewnie efektywność by nie powalił ale może byłby z tego sensowny nisko-grający zestaw do niedużych pomieszczeń w znośnej cenie.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kaman777 Zobacz postamoim atutem jest klarowna i przejrzysta średnica oraz detalicznosc,nie jestem jakims mega fanem dobrego basu-niskiego zejscia i tzw wykopu
Czego wymagasz od glosnika wysokotonowego?
Ktora czesc pasma jest dla Ciebie najwazniejsza?
Skomentuj
-
pisałem juz na poczatku glownie rocka i roznego rodzaju metalu,od wysokotownki czego wymagam lubie slyszeć kazde uderzenie w talerz perkusji nie cykniecie jak to ma wiekszosc wysokotonowek a uderzenie i oczywiscie szczegołowość,naturalnosc i dobra przestrzen,glownym pasem mam byc pasmo sredniotonowe-wokale i symfonia w metalu symfonicznym i gotyckim najwazniejsze:P, kolumny maja grac w 20m2,tonsile sie nie spisaly niestety....
Skomentuj
-
nie glupi zestaw a kto go projektuje Ty Ravenie??
---------- Post dodany o 20:17 ---------- Poprzedni post o 20:12 ----------
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
słuchałeś aluminiowych kopułek seas-a ?
seas DXT - cykanie (w rozumieniu talerze itp ) lepszego chyba się nie da
Skomentuj
-
Zamieszczone przez kaman777 Zobacz postanie glupi zestaw a kto go projektuje Ty Ravenie??
(kopułka może się jeszcze zmienić ale taki zestaw jak wyżej na pewno powstanie)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postano wysoka nie będzie ale też nie niska
Skomentuj
Skomentuj