Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

monitory do malego pokoiku - propozycje:)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tego AL130 bije ten: http://allegro.pl/aurum-cantus-ac130...075258222.html Nie słuchałem jego większego brata (AC165) ale jeśli jest tak dobry jak ten mniejszy to też godny polecenia (a to zawsze większe Sd)

Skomentuj

Wiem kto ma do sprzedania takiego auruma
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Slyszalem, ze ma piekna srednice, ale ja mam gotowe kolumny i nie bede sie bawil w podfrezowywanie dla innego glosnika.
        Cce dopiescic calosc na AL130 + SS 2608/913000. Inna konstrukcje mozna zrobic w przyszlosci, a byc moze i ta mi w zupelnosci wystarczy.

Skomentuj

Przyszly Scan Speaki d2608.
          Jeden zacisk pomalowany jest na bialy kolor, drugi jest czarny. Rozumiem, ze czarny to minus?

Skomentuj

Też ostatnio miałem zagadkę ale jednogłośnie potwierdziło się żę biały to plus :)
            DAC .3lite AD1865 | Accuclone E450 | BMS 4524 + 18sound XT120 horn + Sonido SFR 175 AlNiCo + Eminence Alpha 15a - 99% progress… | SBA TW29BN-B + 15M4531 + 2x 18W8531 - 1% progres...

Skomentuj

Dziekuje :thumbup:

Skomentuj

Sprawdzić możesz to bateria 1,5v
                Jak wypchnie membrane na zewnątrz to plus

Ale minus zazwyczaj zaznaczany jest na czarno
                Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Juz gra

Skomentuj

O jakie wrażenia pomimo odpowiedniej zwrotnicy, widziałbym taki zestaw u siebie w roli kanału centralnego w kinie

Skomentuj

Zwrotnica zasymulowana przez forumowicza z AS. Jedna kolumna
                      Bardzo realustycznie z duza iloscia detali, planami i powietrzem. Srednica sprawia wrazenie nieco pustej, nie do konca gladkiej.
                      Trzebaby calisc pomierzyc i dopiescic.
                      Musialbym tez poglebic frez, bo ss ma nieco grubszy front niz seas. Boje sie zniszczyc front.

Skomentuj

Tak cyba wstydu nie ma?

https://diyaudio.pl/i/25209/hrjlbya2...1424278114.jpg

Skomentuj

Nie jest źle, mój wczoraj też doszedł i na szybko go wkrecilem w kolumne centralną, faktycznie jak na krótko jest miły w odbiorze, teraz wypadało by zwrotnice choćby przy pomocy holma zrobić

Skomentuj

Kolumny gotowe dzieki nieocenionej pomocy Raven1985 przy stworzeniu zwrotnicy. Teraz musze tylko ogarnac temat elektroniki, bo calosc wyglada jak setup testowy.

Skomentuj

EL84 w PP? :)

Skomentuj

http://www.tnt-audio.com/ampli/dynaco-st35_e.html

Skomentuj

Czaruję...
                                X