Zamieszczone przez Pogromca mitow
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Przetworniki do kolumn diy do 1000 zł
Collapse
X
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaPM, a gdzie można dostać 22mm wiór?
Zamieszczone przez Racjonalny Zobacz postaCzy np. głośniki Tonsila mogą być dobre, skoro są tanie?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaW Castoramie chocby.
Nie spotkałem się nigdy z wiórem 22mm.
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaWarunek jest taki, ze musisz kupic caly arkusz. Za cala plyte 1250x2500 22mm zaplacilem 85zl plus jakies grosze za dociecie
A skoro ma to być forumowy projekt, wypadało by zrobić go w taki sposób aby mogli kopiować go wszyscy bez zbędnych kombinacji.
Wiór 18mm można kupić wszędzie, HDF również. Czy 21mm to za mało?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaAle to nie jest wiór.
Nie spotkałem się nigdy z wiórem 22mm.
Zamieszczone przez marian Zobacz postaNie każdy ma Castoramę pod domem.
A skoro ma to być forumowy projekt, wypadało by zrobić go w taki sposób aby mogli kopiować go wszyscy bez zbędnych kombinacji.
Zamieszczone przez marian Zobacz postaWiór 18mm można kupić wszędzie, HDF również. Czy 21mm to za mało?
Poza tym ja nie jestem zwolennikiem forumowych projektow, bo tyle ile ludzi - tyle pomyslow i zazwyczaj wszystko wchodzi mocno kompromisowe.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sylvek Zobacz postaale każdy może zrobić z czego chce. Wystarczy zachować wymiary wewnętrzne. To nie jest jakieś wielkie halo.
Skomentuj
-
Nie na temat...Może nie przesadzajmy... To nie forum matematyczne i nie sądzę, aby zachodziła potrzeba edukowania ludzi na forum w tej konkretnej dziedzinie. Jeśli ktoś nie potrafi wyliczyć objętości obudowy, nie mówiąc już o rozróżnieniu objętości netto i brutto, to niech może skupi się na malowaniu obrazów (z uszanowaniem dla malarzy), albo niech kopie rowy (z uszanowaniem dla kopaczy rowów), a nie bierze się za sprawy techniczne - o ile liczenie objętości prostych brył zaliczymy do "spraw technicznych", bo moim zdaniem to raczej zakres wiedzy ogólnej.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Pogromca mitow Zobacz postaJa bym wolal zrobic z wiora 22mm + hdf
Zrobisz jak zechcesz
- - - - - aktualizacja - - - - -
Zamieszczone przez jucez Zobacz postaMoże być też wersja ze skosami - pytanie tylko, czy...
Nie sądzę że się coś zmieni na tyle, że będzie trzeba jakieś radykalne zmiany w zwrotnicy robić
Podział będzie góra na 2.5k . Więc zmieni się charka kopułki i tyle .
Skomentuj
-
Zamieszczone przez czarecki Zobacz postadołożyć tego l22 do tego zestawu - TW030WA08+ Fountek FW168?Dayton RS270S + Fountek FW146 + CD3.0
Skomentuj
-
Zamieszczone przez KonradRak Zobacz postaKiepski pomysł. Jeśli już to L26 - miałoby to jakiś sens.
Pozdr
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
Budżet trochę wyższy niż zakładano na początku, ale mam nadzieję, że będzie to zrekompensowane jakościąLast edited by jucez; 05.04.2014, 14:08.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postafounteka 1.0
Ja chętnie bym widział to jeszcze z metalem jakimś na górze .
3way all metal
Ma ktoś wolnego jakiegoś alu cykacza seasa pożyczyć ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez raven1985 Zobacz postaNie min 3.0 do metalu .Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
Skomentuj