oscyloskop moge zalatwic generator tez , jak to pomierzyc ? co jeszcze jest potrzebne
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
co kupic stx pa 400 czy stx pa 800?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez Route66 Zobacz postaale musze to jakos zmierzyc
Skomentuj
-
Nawet jak zmierzysz moc to i tak Twój wynik może się różnić od danych producenta. Łatwiej Ci będzie oszacować. moc na podstawie danych które CI podałem wcześniej.
Wiesz co. Odeślij ją póki jeszcze nic jej nie zrobiłeś i kup używaną końcówkę której moc już była przez kogoś mierzona. np. T.Amp http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1066701-240.html pierwszy post na 9 stronie.
Skomentuj
-
Szybko się poddajesz Route. jak zacząłeś to trzeba skończyć.
Zrobiłem trochę roboty za Ciebie. Zadałem sobie tyle trudu żeby znaleźć i napisać do osób które sprzedają ten koniec mocy i dostałem odpowiedz że Pan który sprzedaję porównywał ją z końcówką IMG Stage Line STA 1100. Testowane na subach na STX.15.3.800.4.F.A.MC. STX był mocniejszy o jakieś 30% niż IMG (tak pisał sprzedawca). Wagę ma podesłać dziś.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz postaSzybko się poddajesz Route. jak zacząłeś to trzeba skończyć.
Zrobiłem trochę roboty za Ciebie. Zadałem sobie tyle trudu żeby znaleźć i napisać do osób które sprzedają ten koniec mocy i dostałem odpowiedz że Pan który sprzedaję porównywał ją z końcówką IMG Stage Line STA 1100. Testowane na subach na STX.15.3.800.4.F.A.MC. STX był mocniejszy o jakieś 30% niż IMG (tak pisał sprzedawca). Wagę ma podesłać dziś.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz postaBo podłączył mikser i teraz gra głośniej?
No nie mogę... :biggrin:
Skomentuj
Skomentuj