Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co kupic stx pa 400 czy stx pa 800?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Route66 Zobacz posta
    juz zostalo wyjasnione
    Posty widmo?

Skomentuj

Zamieszczone przez marian Zobacz posta
      Posty widmo?
      sam mowiles by na forum nie pisac o niektórych rzeczach

Skomentuj

I co?
        I już mierzenie mocy nie jest potrzebne?

Skomentuj

I co?
          I już mierzenie mocy nie jest potrzebne?
          niee ... to nie chodzilo o to czy gra cicho czy glosno ale myslalem ze wyslali mi pa 400

Skomentuj

Cały ten temat jest nie zrozumiały.
            Najpierw za cicho gra, a potem za mało waży i powstały wątpliwości czy to na pewno pa800.

Tak, nikt Ciebie w konia nie robi, po prostu masz za mało wiedzy i się czepiasz czego popadnie.

Teraz żebyś nie mówił że za cicho gra i wykorzystał w pełni tą końcówkę, musisz mieć kolumny estradowe.
            Bez nich zakup końcówki był bez sensowny.

Skomentuj

Cały ten temat jest nie zrozumiały.
              Najpierw za cicho gra, a potem za mało waży i powstały wątpliwości czy to na pewno pa800.

Tak, nikt Ciebie w konia nie robi, po prostu masz za mało wiedzy i się czepiasz czego popadnie.

Teraz żebyś nie mówił że za cicho gra i wykorzystał w pełni tą końcówkę, musisz mieć kolumny estradowe.
              Bez nich zakup końcówki był bez sensowny.
              wiem ze mam za malo wiedzy , czepialem sie bo juz tak mam , wiem ze musze miec kolumny estradowe ale boje sie ze z estradowek bedzie miej basu niz z tych stx co mam

Skomentuj

Twoje obawy są zbędne bo teraz Twój bas ginie bo nie ma efektywności. Może i schodzi niżej ale jest cichy. Gdybyś się przesiadł na 2 porządne kolumn na 15" to byś nie chciał wrócić do swoich 4.

Skomentuj

nie znam sie od kolumn ktore bym ewentualnie kupil wymagal bym by byly glosniejsze i mialy tyle basu co te cztery stxy

Skomentuj

Przecież Ci tłumaczą bardziej doświadczeni.

Skomentuj

no to poprosze o propozycje jakis kolumn ktore by zagraly tak jak napisalem:)

Skomentuj

Dobry głośnik 15" + driver 2".
                        Ale oczywiście nie kupisz takich kolumn nawet używanych, masz za mało pieniędzy.
                        Albo DIY albo jakieś stare używki.

Skomentuj

Marian nie koniecznie 2" wystarczy 3-way. W cenie ok 2000zł można już sensowne używki poszukać.

Skomentuj

to poprosze konkretne proozycje:)

Skomentuj

Możesz przypomnieć ile masz kasy?

Skomentuj

teraz mam praktycznie 1200zl ale moge uzbierac i za dwa miechy miec okolo 3500zl

Skomentuj

A może Ty rusz cztery litery (tzn. mysz) i popatrz które Ci się podobają. Pokaż nam a my powiemy co o nich myślimy. Znając życie i tak wybierzesz inaczej;p

Skomentuj

Zamieszczone przez Adzik94 Zobacz posta
                                    A może Ty rusz cztery litery (tzn. mysz) i popatrz które Ci się podobają. Pokaż nam a my powiemy co o nich myślimy. Znając życie i tak wybierzesz inaczej;p
                                    jak ja moge wybrac skoro nie znam sie na tym ?

- - - - - aktualizacja - - - - -

np http://allegro.pl/2-x-kolumna-elestra-b15-250-3-beyma-250w-500w-i4687782945.html ?

Skomentuj

To nawet jak już kupisz to nie będziesz wiedział czy dobrze to gra. Po co Ci ta końcówka i mixer jak się na tym nie kumasz? A co więcej nawet nie chcesz się kumać bo nie wykazujesz inicjatywy. Utopisz tylko pieniądze chwilę się pobawisz i co dalej?

Skomentuj

Zamieszczone przez Route66 Zobacz posta
                                        za dwa miechy miec okolo 3500zl
                                        No to chłopie po co Tobie mocne kolumny pełnopasmowe?
                                        Za tą kasę to można już zrobić system 2.2 który pobije prawie każde pełnopasmówki.
                                        Dwie kolumny na 1x12" + driver, i do tego basy, końcówka i crossover.
                                        1000-1200zł na końcówkę, 200zł na crossa, i zostaje 2000zł na dwie górki i basy.
                                        Moim zdaniem da radę jeśli w grę wchodzą używki.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Możesz pokazać jakieś zdjęcia tego sprzętu co już masz?

Skomentuj

Uuu dwie końcówki,cross i 4 kolumny. Wyczuwam kolejne 5 stron z pytaniem jak to połączyć :biggrin:
                                          Swoją drogą to bardzo dobra propozycja. Nawet 2.1 z subem na 18" to już nie najgorzej.
                                          Te elestry to dosyć świeże kolumienki w niezłym stanie.
                                          Last edited by Adzik94; 23.10.2014, 16:42.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X