Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tania dwódrożna konstrukcja.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

A ja chyba kupię : GDN 23-120-8 SC do tego GDM 15-100-8 SC i ARV104. Mam jeszcze pytanie czy jest coś do 50 zł za szt. co zejdzie niżej od GDN 23-120-8 SC ? (i przy tym nie dudni )

Skomentuj

Jak z brzmieniem tego GDN 20/80/2 przy skierowaniu go do góry??? Rozwiązanie spotykane chyba tylko w samochodach, ale i tak pod kątem:-)

Skomentuj

jak glosnik jest do gory to przy postawieniu przy oknie latem komary nie wlatują bo fala źle wpływa na ich echosondy powietrzno-desantowe co prowadzi do częstego uszkodzenia napedu czyli w efekcie koniecznosic ewakuacj ze strafy zagrozenia

Skomentuj

albo powstaje katapulta np. na smieci. Kładzie się ogryzek na kopułce przeciwpyłowej potem winamp i z 40w.

Skomentuj

Przypuszczam, że w brzemieniu nie ma jakieś znaczącej różnicy:P(nabijają się z kolegi z forum, no pięknie:P), ale uszkodzić głośnik jest napewno dużo łatwiej, ktoś coś postawi, albo się potknie, albo spadnie... Mało praktyczne. Pozdro

Skomentuj

hehe, ten sub tylko narazie jest tak skierowany bo kolce mi jeszcze nie przyszly :), ale bedzie do dolu skierowany :). zamowilem kolce ponad 2 tygodnie temu w elektrolandzie, i z tego co mi mowili to wyslali ;/, juz im nawet napisalem ze nie obiore paczki po takim czasie, ale nic nie odpisali, niedlugo jeszcze raz zamowie i juz bedzie stalo tak jak powinno :)

Skomentuj

To dobrze, bo tak do góry to dziwnie by wyglądało:-)

Skomentuj

O czym wy gadacie ?

Skomentuj

a ja bym to rozegrał na dwóch stx-ach 17 lub 18 równolegle,seria sc,np 18-80-8-sc,do tego arv na 3500Hz@12dB i gotowe...
                    na jedną kolumne wyjdzie jakieś półtorejstówki,myśle że lepiej sobie radza niż arn-y 150 ( i tu sobie przerąbałem :) ,ale nadal tak sądze) stx midwoofer RLZ hehe

Skomentuj

Ja wezmę GDN 23-120-8 SC do tego GDM 15-100-8 SC i ARV104 Pozdro

Skomentuj

jesli już3 drogi to poco takiego duzego sredniaka aż 15 cm zwykłą dyszka by starczyła takiego 25cm średniaka to do głosnika 30 cm bym dał heh

Skomentuj

A czemu nie ?

Skomentuj

tylko marnotrastwo kasy i głosnika , lepiej wydac na mniejszy a LEPSZY , niewiem skąd pomysł żeby średniaki brac jak najgorsze mówie tu np o stxie, wszyscy roba kolumny 3 way na dobyrm niskim i wysokim a średniaki sa po h... dobrane dosłownie .. przeciez one grają najbardzije czułym pasmem dla ucha ludzkiego wiec powinny sie sprawiać jak najlepiej , jw 3 way na sredniaka napewno bym włożył większy nakład niż to zrobiło większośc ludzi tutaj

Skomentuj

ekhm... niektórzy twierdzą że ten średniak to zwykły tonsil inaczej nazwany przez stx'a no ale ja nie wiem ....

[ Dodano: 2004-09-20, 12:32 ]
                              aha i jak zmienić tytuł postu bo jest błąd ortograficzny ?

Skomentuj

szczególnie ten średniak z plastikowym koszem

Skomentuj

? ? ? ?

Skomentuj

Czaruję...
                                  X