A ja chyba kupię : GDN 23-120-8 SC do tego GDM 15-100-8 SC i ARV104. Mam jeszcze pytanie czy jest coś do 50 zł za szt. co zejdzie niżej od GDN 23-120-8 SC ? (i przy tym nie dudni )
jak glosnik jest do gory to przy postawieniu przy oknie latem komary nie wlatują bo fala źle wpływa na ich echosondy powietrzno-desantowe co prowadzi do częstego uszkodzenia napedu czyli w efekcie koniecznosic ewakuacj ze strafy zagrozenia
Przypuszczam, że w brzemieniu nie ma jakieś znaczącej różnicy:P(nabijają się z kolegi z forum, no pięknie:P), ale uszkodzić głośnik jest napewno dużo łatwiej, ktoś coś postawi, albo się potknie, albo spadnie... Mało praktyczne. Pozdro
hehe, ten sub tylko narazie jest tak skierowany bo kolce mi jeszcze nie przyszly :), ale bedzie do dolu skierowany :). zamowilem kolce ponad 2 tygodnie temu w elektrolandzie, i z tego co mi mowili to wyslali ;/, juz im nawet napisalem ze nie obiore paczki po takim czasie, ale nic nie odpisali, niedlugo jeszcze raz zamowie i juz bedzie stalo tak jak powinno :)
a ja bym to rozegrał na dwóch stx-ach 17 lub 18 równolegle,seria sc,np 18-80-8-sc,do tego arv na 3500Hz@12dB i gotowe...
na jedną kolumne wyjdzie jakieś półtorejstówki,myśle że lepiej sobie radza niż arn-y 150 ( i tu sobie przerąbałem :) ,ale nadal tak sądze) stx midwoofer RLZ hehe
tylko marnotrastwo kasy i głosnika , lepiej wydac na mniejszy a LEPSZY , niewiem skąd pomysł żeby średniaki brac jak najgorsze mówie tu np o stxie, wszyscy roba kolumny 3 way na dobyrm niskim i wysokim a średniaki sa po h... dobrane dosłownie .. przeciez one grają najbardzije czułym pasmem dla ucha ludzkiego wiec powinny sie sprawiać jak najlepiej , jw 3 way na sredniaka napewno bym włożył większy nakład niż to zrobiło większośc ludzi tutaj
Skomentuj