Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

BSW 104 II - Prosze o pomoc - ostatni moj wpis

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ale na ostanim zdieciu widac jakby jedna z plyt wzmocnieniowych miala kolo wyciete...

Skomentuj

kiedys umberto, wspominal cos tubie ale to chyba nie to;p niech sam nam powie co i jak najlepiej;p

Skomentuj

Nie - to zwykly BR. Umberto robi matrixa jak B&W :) Bedzie ze 70 kg calosci - no ja nie chce widziec eksperymentow z ustawianiem...

Skomentuj

Ta,matrix to będzie jak mnie stara z chałupy z tym wywali ;]
          Ale wsio jest jak tomaszo napisał.Klasyczny BR z nieklasycznymi wzmocnieniami.
          Poprostu buda jest wielgaśna,sa dość duże powierzchnie które należy wzmocnić aby nie wpadały w rezonans.

Skomentuj

Wystarczy stosowac listwy o szerokosci 8 - 10 cm nawet z 18mm wiorowki... Ale jak ktos pala checiami jak Umberto - to mozna heheh. Nie widzialem do tej pory solidniejszej obudowy w tej objetosci powiem szczerze...

Skomentuj

tomaszo, no można,ale efekt rozsadzania...przy takich płachtach to nie żarty.Wiem bo już raz zlekceważyłem sprawe i sie buda niemal rozpadła.Fakt że to było closed ale teraz wole na zimne dmuchać,człowiek sie rozumu uczy.

Skomentuj

Prawda - przy takich glosnikach juz trzeba troche asekuracji wprowadzic przy konstrukcji skrzynki Poza tym - w sumie material typu wior czy MDF nie jest za drogi, najwyzej troche pracy wiecej kosztuje zlozenie - ale jaka satysfakcja jak sie wie, ze lepiej sie nie dalo hehe... Najgorzej jak potem jakis niedorobiony detal utkwi w mozgu i meczy... Od razu zrobic czolg - w koncu latal z tym nie bedziesz po schodach dwa razy w tygodniu

Skomentuj

No a ja walcze dalej

Zdecydowałem że jednak wykończeniem będzie 4mm sklejka.

No i wreszcie pomocnik wyzdrowaiał

Walka z "nogami" do subika

Skomentuj

Kurcze to bedzie niezły klocek :P
                    umberto powiesz jak to w filmach daje czadu, to moze sobie za rok na gwiazdke takie cuś zmajstroje :)

Skomentuj

Klocek...toz to kloc będzie.Na to biurko co widać to go ledwo wtachałem a gdzie jeszcze głosnik,ponad 8 kg.
                      Maxi, w odpowiednim czasie myślę zamieścić całą relacje wraz z wrażeniami.Tylko sie zastanawiam gdzie to dać,czy tu czy u konkurencji ;]

Skomentuj

tu i tam :P

Skomentuj

Głośnik doleciał!

Skomentuj

Widze ze umberto juz jestes happy
                            PS. Zamawiales go z polski czy z tej promocji co jest w niemczech?

Skomentuj

Z Łodzi,huk tam z promocją

Skomentuj

moj BSW dzis zmienia wlasciciela ;]

Skomentuj

dokładnie
                                  choć u mnie będzie pod koniec tygodnia
                                  przy okazji zrowieje wszelkie wątliwości - co jest lepsze bsw104II czy es250

Skomentuj

Takero nawet tak nie mow, oczywisice ze BSW (joke ).
                                    Umberto, no to opisz swoje wrazenia. Mam nadzieje ze nie umrzesz z zachwytu :P

poźdro

Skomentuj

Coraz więcej ludzi ma te bsw nono... nastała era BSW:) ciekawe co po nich będzie:P

Skomentuj

Moze XXLSy ludzie se pokupuja ? :P Gdyby jeszcze tak dostepnosc niektorych przetworniczkow sie zwiekszyla to by bylo fajnie. Cena wkoncu i tak spadnie kiedys, przeciez nie bedziemy dorzej kupowali niz o wiele bogatsi np. Holendrzy

pozdr

Skomentuj

szczerze mówiąc to jeszcze wczoraj po południu nawet nie przypuszczałem żę cokolwiek o nazwie BSW zagości w koim domu w ciągu najbliższego roku :)
                                          no ale stało się
                                          szczerze mówiąc to że we czwartek stane się oficjalnie posiadaczem tego 104II to tak naprawde absolutny przypadek :)
                                          Gorzej jak się okaże że będzie lepszy od es250

Skomentuj

Czaruję...
                                          X