no wlasnie jaka macie opinie na temat 10" BSW? mala duda mnie kusi ale czy warto?:|
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
BSW 104 II - Prosze o pomoc - ostatni moj wpis
Collapse
X
-
Powiem Wam szczerze, ze probowalem sie dobic do Sollingen w sprawie testow - w koncu jest cala masa postow, gdzie to polecam zupelnie (o zgrozo!) z dobrej woli - bo dostawac (wbrew wczesniejszym sugestiom) to ja za to nie dostaje zupelnie nic...oprocz - I TO DLA MNIE DUZO - satysfakcji ludzi, ktorzy sie dali przekonac :) Tak czy siak chcialem wydusic od nich 184II do testow - glucho jak w domu slotnej jesieni... Jakos widac im to idzie, skoro sie nie przejmuja reklama - oprocz paru w "Klang und Ton" i moze jeszcze w paru mniej znaczacych pisemkach...Poki nie kupie tego najnowszego 184 - testow nie przeprowadze...
Czekam na opinie Umberto, ktory chcial utrzymac stanowisko bardzo sceptyczne wobec tego glosnika (154II) :)
Skomentuj
-
Fakt, opis mowi sam za siebie - nie odpowiada, wiec pewnie polecial klepac dalej skrzynie heheheh ... Ze mnie juz tak malo w zyciu tak cieszy no :/
(a zerknijcie se na elektrode do tematu o testach tych glosnikow - jak sie tam stawial sceptycznie heheh)
Czy juz moge, czy jeszcze poczekac? Chce sobie powiedziec moje :"A nie mowilem!?" - to moge juz?
Skomentuj
-
Wisnia - ale powiedz sam... Widzac tak pomalowane glosniki kazdy widzi tylko jedno "alpierdopodobnyszajs" przed oczami... Choc blizsza retrospekcja przynosi, mimo koloru, zupelnie inne doznania - to jednak... Sam przekonalem sie TYLKO dzieki opisie w Klang und Ton - i ile czasu lazilem i marudzilem sprzedawcom... Czasem sie oplaca zaryzykowac...
Skomentuj
-
fakt faktem wyglad to maja nieciekawy, ale za to jak graja za ta cene to naprawde mozna sie zdziwic
mialem bardzo duzooo glosnikow, bardzo duzo subow do aut zrobilem jednak po uslyszeniu glosnika za 240zl nie wiedzialem co powiedziec, slyszalem oczywiscie lepsze glosniki ale napewno nie ponizej 400-500zl
Skomentuj
-
Wiśnia zapodaj BSW154II ,napewno przez dlugi okres go nie zmieniszTo co wyrabia ten głosnik to jest szok, zajebiste zejscie, wykop i najważniejsze jakość. Nie wiedziałem że tak nisko nastrojony głosnik(u mnie cos kolo 28-30Hz) potrafi tak kopać, aż się boje co by było @40Hz. Słucham go juz od jakiegos czasu i cały czas mnie zaskakuje, normalnie orgazm na sucho
Wogole chodzi mi cały czas po głowie ta niemiecka promocja, zapodam 2xBSW154II w 12mkw i zabije się basem
Ostanio słucham namiętnie kawałka 'hush-fired up' z soundtracku NFS nigdy nie przepadałem za czarną muzyką, ale basik w tym utworze jest extra
Skomentuj
-
JEST!JEST!JEST!
Sie udało,wariackie tempo ale juz gra.Ja narazie jestem oklapniety,musiałem to sam do chałupy przytargać.Cosik na oko kole 80kg.
Teraz na spokojnie mogę mysleć o dopieszczaniu,pacykowaniu.
A jak gra?
Przepraszam za wyrażenie ale zakur...ście!
Tomaszo ma 100% racji,stopa ziemie rozdziera,do hadesu schodzi.
Zajebiście gra Yazoo-Tuesday,nie ma lepszego kawałka do testu.
Ogólnie sukces osiągnięty.
Wielkie podziekowanie dla Tomaszo,Coolombo i całej reszty z elki za wykazanie cierpliwości i wyrozumiałości.
Jak coś to pytać,postaram sie w miare logicznie odpowiedzieć ;]
Skomentuj
-
Kurcze,ja nie wiem,no wymiekam normalnie.Miałem iśc spać bo sie natyrałem ale...jakos odejść nie moge.
Przewaliłem juz sporo muzy i się nadziwić nie moge.Gdzie mam być ostre zejście to jest,gdzie nagranie płytko zrealizowane to suba nie ma.To co przewaliłem do tej pory grało zawsze i wszedzie.Tu jest ogromne zróżnicowanie,poprostu jak ma być to jest a jak ma nie być to nie ma.I kropka.
I jest jeden niuans,kawałki nagrane z bardzo niskim basem (okolice 30Hz) na tym głośniku przy średnim natężeniu dosłownie rozłupuja głowe.Blank&Jones chciał mi rozwalić lewą pólkule,powaga.Jakie to jest głupie uczucie,mówie wam.
Chyba se znowu puszcze ten kawałek.I chyba pójde wreszcie spać...
[ Dodano: 2005-12-06, 22:01 ]
032. Blank & Jones - Counting Clouds.mp3 [4:21] dokładne dane,portki lataja normalnie.
Skomentuj
Skomentuj