Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

BSW 104 II - Prosze o pomoc - ostatni moj wpis

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

umberto, zaczynasz mnie powoli przekonywać :)
    ale ta buda :/
    100l :/
    to chyba w tym wszystkim najgorsze ...
    chyba żeby zrobić coś jak Anihilator EZA...
    możnaby głośnik w podłogę, i zrobic kolumnę ,dosłownie kolumne :)
    Trzeba się będzie zastanowić...
    BTW duże są różnice między 10' i 12' oraz między 12' i 15' ?

Skomentuj

Powiem wam tyle, maniacy!! Ale mnie tez kusi ta promocja Gdyby do 15" wystarczylo 50l to bym sie nie wachal ;p

pozdro

Skomentuj

Umberto, myślisz że ten głośnik spisałby się poweidzmy w 65-70 litrach?

Ktoś wie ile kosztuje przesyłka tego cuda ze Szwabów? Jakby się w 300zł zmieścić to okazja jak nigdy, głośnik starczy na naprawdę długo (tak wnioskuję po tym co Umberto tutaj wypisuje ).

Skomentuj

Ja mam obecnie w podłogę,110L netto.Jednak na dniach sie szykuje z cukrem do niego,mozliwe że 70-80L mu styknie.Miałem dość dawno takie przesłanki ale wolałem nie ryzykować,łatwiej zmniejszyć niz powiększyć.Ja to powiem tylko tyle,to bydle za nisko siega,stąd moje zamiary do eksperymentów.

Skomentuj

Ahh... coś czuję, że wybrałem sobie prezent na gwiazdkę, o ile wszystko pójdzie ok

Skomentuj

u mnie prawdopodobnie podobny sie znajdzie prezent pod chonika co u esza :)

Skomentuj

esho jakbys kupował to we dwóch może taniej by wyszło z przesyłką może się dogadamy tez bym go brał.

Skomentuj

A ja bym wolał Ravelanda AXX 1515 :P

Skomentuj

dlaczego axx? Bo co ładniej wygląda ma super zaj i jeszcez co tam zawieszenie ja słyszałem BSw jest fajny tylko kay trza tyle skołowac.

Skomentuj

do tego zamowienia i ja sie doloze, jak styknie mu 70l to przemysle 15cali jak nei jestem na 100% zecydowany na 12

Skomentuj

jak by szlo to sie moge zdecydowac na 12 i porownam sobie z es300

Skomentuj

Hehe:P niezle chlopaki wiekszosc z forumowiczow (przynajmniej tych aktywnych) bedzie miala BSW :)

Skomentuj

jako aktywny forumowicz ;] nie bede gorszy mialem BSW104II do niedawna i teraz po nowym roku chce robic nowego suba na 2xXXLS badz BSW154II wzmak oczywiscie Holton w wypadku XXLS 2x400W

Skomentuj

no to ja jako średnio aktywny pisze sie na BSW104II. Ciekawe co z tego wyjdzie...

Skomentuj

dlaczego axx? Bo co ładniej wygląda ma super zaj i jeszcez co tam zawieszenie ja słyszałem BSw jest fajny tylko kay trza tyle skołowac.
                                Wg mnie to BSW ładniej wygląda...

Skomentuj

No to ja niedługo będę musiał zrobić ojcu suba do kina :) na 15' a co tam.

Skomentuj

BTW br o jakiej średnicy dać do 104II żeby nie świstało ?
                                    Buda będzie ok 28-30l strojona na 37 - 40hz (zobaczymy jak poeksperymentuje:))
                                    73mm styknie ?

Skomentuj

umberto, jak tylko cos bedziesz widzial jak zachowuje sie w mneijszej pazce daj znac, czekam z niecierpliwoscia!;p

Skomentuj

I nastala era BSW ;]

Skomentuj

zaraz STX wypuści nową serie pewnie

[ Dodano: 2005-12-10, 12:53 ]
                                          możnaby pomyśleć nad pertraktacjami w sprawie BSW jako nagroda w konkursie

Skomentuj

Czaruję...
                                          X