Czy ktoś już od nich kupował? Niektóre ich głosniki sa bardzo interesujące. Niektórych nie widac w ofercie unitów, wiadomo jak z dostępnością?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
szerokopasmowe
Collapse
X
-
Ktoś kupował, z tego co pamiętam nie mają PayPal, więc płacisz spore koszty przelewu zagranicznego i przewalutowań.
O głośniki można też pytać w Bodnar Audio, oni robią ich projekty.
http://www.bodnaraudio.com/pl/Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Ja kupowałem SFR175 Alnico prosto z Węgier. W kategorii szerokopasmówek nic się z nimi nie może równać w tej kategorii cenowej. Porównywałem z Fostex fe166en, Visaton B200, Saby, Supravox 135, Fostex FF85K. Nokaut. Mają jak na szerokopasmówkę równe pasmo i słabo zaznaczone rezonanse. Bardzo szybkie.
Porównywalne głośniki kosztują 2-4x więcej. Tang Band W8-1772, Lowther PM6. Być może góśniki Audio Nirvana mogłyby stanąć w szranki.
Oczywiście nie są to głośniki dla lubiących hiperdetaliczność i długie, metaliczne wybrzmienia wysokich tonów. Natomiast przetrzeń i wyrazistość średnicy są wzorowe.
Skomentuj
-
Drodzy klubowicze.Po ukończenie projekty ct193 a czasem gdy uskładam troszke kasy na lepsze przetworniki do innego projektu.Postanowiłem zając sie projektem bliżniaczym ct 194
Prosze mi powiedzieć czy maił ktoś z państwa stycznośc z tym projektem i jaka jest róznica w dzwieku miedzy ct 193 a 194
Pozdrawiam i dziekuję za odpowiedz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez fakamada Zobacz postaU mnie gra SFR175.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
-
Zamieszczone przez fakamada Zobacz postaZ budzetowych propozycji, to może 1.5way na Visatonach SFR8M i SFR8 ?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaA w czym gra? Któryś z projektów ze strony Sonido czy coś własnego?
Skomentuj
Skomentuj