zalezy mi na dobrym stereo a wiekszosc wzmacniaczy ma kiepska o ile wogole jest podana separacje kanalow. bo glosniki beda focale a1 na 100%. ten axton budzi szacunek...
a taki tez by dal sobie rade z samym przodem nie planuje w przyszlosci suba: http://allegro.pl/axton-impact-c200x...552236231.html
ten h/k ca 260 jest jak dla mnie nr 1 postaram sie go kupic. czy znacie podobne konstrukcje?. odkad mialem starego rotela w domu jestem fanem "old" konstrukcji wzmacniaczy i jest to dla mnie wzorec brzmienia, ten harman z konstrukcji wiele obiecuje, takze jesli znacie sprawdzone starsze podobne modele bede wdzieczny
To jest ten harman którego ja miałem brzmieniowo - wysokie i srednie bardzo naturalne, nawet ocieplone, z radiem alpinką był bardzo spokojny, bas troche jakby uwypulkony, bardzo miekki. Miał świetną kontrole. Sluchalem w sumie wszystkiego - glownie rocka i regae a na zestawie Canton RS2.16 który jest z natury "metalowy" i mowią że tweetery są ostre - brzmiał bardzo przejżyscie, nie piaszczył i nawet przy dużych wysterowaniach nie pojawiały się zniekształcenia :) Polecam.
LightSound to jest dokladnie ten egzemplarz, ktory miales czy po prostu miales ten model ? dzis jest juz u mnie z racji tego ze sprzedajacy mieszka 30km ode mnie i dzis bylem po wzmacniacz. powiem ze wizualnie (i wagowo) budzi respekt jestem mega zadowolony juz nie moge sie docekac kiedy go podlacze... jestem fanem stylu dawnych konstrukcji mam nadzieje ze gra tak samo jak wyglada
Sprzedalem go temu użytkownikowi, co teraz go wystawial, wiec to mój klocek Czyli doznania identyczne jak w przypadku mojego odbioru osobistego klocka. Tylko uwaga na filtry - nie przełączaj ich lepiej podczas pracy wzmacniacza.
ok potestuje, wybor co do glosnikow jednak padl nie na focale tylko na morel maximo. na sterfacaraudio jest temat o nich i sa opinie aby tweeter sciszyc. chcialbym sie upewnic czy l-pad z teoretycznej tabelki sprawdzi sie (-2 dB r1 0,82 ohm r2 15,45 ohm)?
no wlasnie jest super choc nie wiem jednak czy nie przydalby sie delikatny -1db. nie wiem czy zda egzamin, bo na raidu (slucham na plasko zadnych podbic loud itd.) jak dam treble -1 tu juz mi sie nie podoba narazie zostawie tak jak jest.
audio to jednak wciagajace hobby....
teraz mysle ze zestaw glosniki + wzmacniacz obnazyl jakosc radia (pioneer deh-1200mp)... byc moze bede sie radzil niedlugo Was o zrodlo sygnalu
Skomentuj