wrzuc dla testu w torze glosnika wysokotonowego rezystor 1r 5W i posluchaj roznicy
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zestaw odseparowany pod wzmacniacz do 350zł i inne kwestie
Collapse
X
-
dalem 1r na tweeter i nie iwdze prawie roznicy ale sluchalem 10min wiec poczekamy.
ale chcialbym sie Was poraqdzic w kwestii innej. Mianowicie radio.
teraz mam pioneer deh-1200mp. i raczej jesli chodzi o dziwek jest srednie mocno. czy w kwocie do 250zl dostane radio uzywane strasze jakies solidniejsze. bedzie gralo pod obecnymi czesciami czyli morel maximo+ harman kardon ca260. z gory dzieki za propozycje
takie cos dalo by rade?: http://allegro.pl/alpine-tdm-7548r-i1527217269.htmlLast edited by sianes; 26.04.2011, 16:24.
Skomentuj
-
ok wiec stestuje radyjko. przy okzaji czy moderator moglby zmienic nazwe tematu poniewaz sa tu takze inne kwestie, a o to kolejna:
czy gdybym chcial drugi wzmacniacz do suba (bo co jak co ale basu to maximo nie ma ) musze ciagnac nastepne przewody (chodzi o zasilanie) czy moge skorzystac z tych co juz mam w bagazniku
i ktory sub na mds08 jest lepszy: w obudowie zamknietej czy otwartej?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sianes Zobacz postaczy gdybym chcial drugi wzmacniacz do suba (bo co jak co ale basu to maximo nie ma ) musze ciagnac nastepne przewody (chodzi o zasilanie) czy moge skorzystac z tych co juz mam w bagazniku
a co wzmaka nie ciągnie się kolejnego kabla tylko wkłada się grubszy
---------- Post dodany o 09:29 ---------- Poprzedni post o 09:26 ----------
Zamieszczone przez sianes Zobacz postaprzy okzaji czy moderator moglby zmienic nazwe tematu poniewaz sa tu takze inne kwestieJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sianes Zobacz postaktory sub na mds08 jest lepszy: w obudowie zamknietej czy otwartej?
nawet mam jedna gotowa do sprzedania
Skomentuj
-
na radiu pioniera mialem tlumik na tweeter 1r jednak czulem ze dalej jest cos nie tak... zmienilem radio na jakiegos starego clariona z lat 90 ktory kosztowal mnie polowe tego co ww. pioneer i ... to jest to!!!, rezystor sciagniety i jest swietnie, na cos takiego wlasnie liczylem wysokie tony sa genialne, dzieki za wszystkie podpowiedzi
Skomentuj
Skomentuj