Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Początki Car Audio / niewdzięczne auto - Punto I
Collapse
X
-
Według amp-performance.de mocniejszy niż kenio.
Sporo lepszy?
Na razie wygrywam z keniem i chętnie go wezmę ale dobrze mieć jakąś alternatywę jeśli się nie uda.
Druga sprawa, że użytkownik, który sprzedał jedną rzecz niezbyt mnie przekonuje. Ale ogólnie ceny sprzętu ma niskie, nawet bym powiedział, że trochę podejrzanie niskie.
Skomentuj
-
Daleko im do wzmacniaczy :)
---------- Post dodany o 23:27 ---------- Poprzedni post o 23:24 ----------
Daleko im do wzmacniaczy :)
Paweł pamiętaj, ze nie wszystkie firmy znasz/znamy
Nie zamykajmy sie na inne konstrukcje bo nie sa firmowe ( znane ogolowi, powszechnie o nich sie mówi)
Sa konstrukcje nie znane na rynku u nas a bijace wwJuz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaPaweł pamiętaj, ze nie wszystkie firmy znasz/znamy
Nie zamykajmy sie na inne konstrukcje bo nie sa firmowe
przeciez mialem sporo no-name'ow. nawet jak raz wspomnialem o jednym niedocenianym na strefie to mnie wysmiali ;]
Zamieszczone przez dan124 Zobacz postaPrzynajmniej są żywotne.
Skomentuj
-
Z mojej strony dodam, że keńka kupiłem. 150zł z wysyłką więc cena chyba nie jest zła.
Tym bardziej jeśli za tyle max miałem kupować magnaty i blaupunkty.
Cóż, robię przelew i czekam na sprzęt.
Zdam relacje jak przyjedzie.
I będą jeszcze pytania o zabudowę wzmacniacza nad nadkolem... ale to jeszcze trochę.
Chodzi o to, że już nie mam miejsca w bagażniku i chciałbym wzmak przenieść nad nadkole, tylko kwestia tego, czy przykręcony do drewna/mdfu będzie miał odpowiednie chłodzenie i ewentualnie na co uważać.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dan124 Zobacz postaTylko użyj wyszukiwania
nieeeee tylko nie to!!
Nie chodzi zupełnie o to jak zrobić, ale czy to co mam w planach będzie bezpieczne dla sprzętu.
Pokażę później projekcik i ocenicie :*
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123 Zobacz postaA co jeszcze niedrogiego polecicie co aktualnie na allegro widnieje? Do bagaznika, na zasilanie niewielkiego suba.
Wysłane za pomocą Tapatalk.
Może taki "złom"?:biggrin:
http://allegro.pl/wzmacniacz-samocho...891807542.html
Skomentuj
Skomentuj