Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

glosne granie dla dresiarza za nieduze pieniadze

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Rfck Zobacz posta
    Czemu nikt w CA nie wkleja pomiarów a większość mówi że robiła
    mam glosniki ktorych raczej nikt juz nie bedzie mial - wiec po co wklejac schemat zwrotnicy?
    ktos skopiuje do innych glosnikow i bedzie narzekal ze zle gra...

Zamieszczone przez Przemcio Zobacz posta
    Głownie dlatego ze pomiar w aucie nijak ma się do pomiaru kolumny w warunkach optymalnych.

Często pomiar ostateczny dobrze dogranego auta przez odbicia i rezonanse kabiny wyglada jak nieudolny pomoar badziewnej zwrotnicy zrobiony przez początkującego rzemieślnika i do tego w hałaśliwym pomieszczeniu
    niestety jest to prawda!
    pomiary w aucie to gory i doliny!
    trzeba mocno wygladzic lub bawic sie z bramkami

poszukam pomiarow

Skomentuj

Zamieszczone przez Przemcio Zobacz posta
      Głownie dlatego ze pomiar w aucie nijak ma się do pomiaru kolumny w warunkach optymalnych.

Często pomiar ostateczny dobrze dogranego auta przez odbicia i rezonanse kabiny wyglada jak nieudolny pomoar badziewnej zwrotnicy zrobiony przez początkującego rzemieślnika i do tego w hałaśliwym pomieszczeniu

Nie wszyscy są na takie coś przygotowani i mogli by to niepoprawnie zinterpretować

Dlatego dużo ciężej jest zbudować dobrze grające auto i zaprojektować poprawną zwrotnice. Niestety o ile jest sporo ludzi w PL projektujących fajne kolumny o tyle dobrych zwrotniczych od CA w PL mozna zliczyć na palcach jednej reki
      Chwila, chwila. Przypomnij sobie początki pomiarów w SW jak była to czarna magia dla większości i pomiary Yoshi'ego wielu nei mówiły nic.
      Przecież wiele osób na forum ma dużą wiedzę i jest świadoma jak wygląda pomiar w aucie, poza tym autor takich pomiarów ma okazję pokazać co i jak zrobił.

Właśnie, twierdzisz że ciężko zbudować w aucie, więc może warto rozwijać tę wiedzę na forum ? Kiedyś Dla większości pomiary to była magia, a dziś już wielu robi samodzielnie pomiary i projektuje zwrotki.

Sam jestem sceptycznie nastawiony do pomiarów w CA, mam jednak słabe doświadczenie i chętnie bym podyskutował na ten temat.

Jeszcze niedawno nikt nie wspominał nawet o TLkach a jak założyłem temat to zobacz co się tam wydarzyło i ile TL'ek powstało.
      Last edited by Rfck; 01.08.2016, 15:59.

Skomentuj

fatalnie mi net chodzi :/

Skomentuj

Mnie chodzi o pomiary głównie

Skomentuj

net mi tak wolno chodzi ze nic wiecej nie zaladuje
            jak sie poprawi to wrzuce

Skomentuj

Czaruję...
            X