brat zmienil zardzewiala astre na stilo.
mimo ze jest gluchy to jednak zauwazyl ze poprzedni sprzet (ama + mission + 10" sub) mu juz nie wystarcza
w nowym aucie ma byc "lepszy" sprzet, czyli w jego przypadku ma byc 4x glosniej i 10x wiecej basu!
a z takimi dresiarzami mam problem bo nigdy nie wiem co go zadowoli a co nie
- radio niestety zostaje fabryczne. zostanie uzupelnione o "zmieniarke mp3"
sygnal niskopoziomowy wyciagne, o ile nie jest wyprowadzony
- na przod kupilem juz R6A + 3" TB.
pytanie co na gore? glosnik musi byc lepszy niz mission, ale koniecznie MUSI CYKAĆ!
wstepnie mysle o DT-284, ale tani nie jest. lklukasz mi cos polecil, ale ciezko kupic...
- sub - do bagaznika mysle nadal o 10", ale juz cos mocniejszego. cos mysle ok 300w + musi byc troche wolniejszy.
podam przyklad - u brata jezdzily 2 alphardy SW (na poczatku 8", pozniej 10") bo jak wymienilem mu na lepszy glosnik to narzekal ze "poprzedni gral dluzej basem!" ;]
moje wstepne propozycje to STX 10", RE lub excursion, ewentualnie doloze do focala P25
cos innego mozecie polecic?
- wygluszenie - wstepnie myslalem o hollywoodzie bo to bardzo dobra mata i jest obecnie w dobrej cenie. ma ktos resztki GMSow do odsprzedania?
- wzmacniacze
albo 1 mocne 4 kanaly
albo 2-4 kanaly na przod + cos na suba
- fundusze - to jest najgorsze w tym wszystkim
limit to 1000zl + to co odzyskam ze sprzedazy poprzedniego sprzetu
zalozmy ze udalo sie sprzedac sprzet za tyle ile wolam.
maty 200-250zl
kable 150-250zl
glosniki jakie juz mam ok 200zl
zwrotnice 100-200zl
wiec zostaje mi na reszte sprzetu ok 600-850zl
---------- Post dodany o 20:08 ---------- Poprzedni post o 19:26 ----------
http://www.caraudiopage.friko.pl/stilo_1audio.htm
slupki chce zrobic w takim ukladzie
mimo ze jest gluchy to jednak zauwazyl ze poprzedni sprzet (ama + mission + 10" sub) mu juz nie wystarcza
w nowym aucie ma byc "lepszy" sprzet, czyli w jego przypadku ma byc 4x glosniej i 10x wiecej basu!
a z takimi dresiarzami mam problem bo nigdy nie wiem co go zadowoli a co nie
- radio niestety zostaje fabryczne. zostanie uzupelnione o "zmieniarke mp3"
sygnal niskopoziomowy wyciagne, o ile nie jest wyprowadzony
- na przod kupilem juz R6A + 3" TB.
pytanie co na gore? glosnik musi byc lepszy niz mission, ale koniecznie MUSI CYKAĆ!
wstepnie mysle o DT-284, ale tani nie jest. lklukasz mi cos polecil, ale ciezko kupic...
- sub - do bagaznika mysle nadal o 10", ale juz cos mocniejszego. cos mysle ok 300w + musi byc troche wolniejszy.
podam przyklad - u brata jezdzily 2 alphardy SW (na poczatku 8", pozniej 10") bo jak wymienilem mu na lepszy glosnik to narzekal ze "poprzedni gral dluzej basem!" ;]
moje wstepne propozycje to STX 10", RE lub excursion, ewentualnie doloze do focala P25
cos innego mozecie polecic?
- wygluszenie - wstepnie myslalem o hollywoodzie bo to bardzo dobra mata i jest obecnie w dobrej cenie. ma ktos resztki GMSow do odsprzedania?
- wzmacniacze
albo 1 mocne 4 kanaly
albo 2-4 kanaly na przod + cos na suba
- fundusze - to jest najgorsze w tym wszystkim
limit to 1000zl + to co odzyskam ze sprzedazy poprzedniego sprzetu
zalozmy ze udalo sie sprzedac sprzet za tyle ile wolam.
maty 200-250zl
kable 150-250zl
glosniki jakie juz mam ok 200zl
zwrotnice 100-200zl
wiec zostaje mi na reszte sprzetu ok 600-850zl
---------- Post dodany o 20:08 ---------- Poprzedni post o 19:26 ----------
http://www.caraudiopage.friko.pl/stilo_1audio.htm
slupki chce zrobic w takim ukladzie
Skomentuj