Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mivoc HQ 16520

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

no i jak z tymi głosnikami co mam wybrać do 200 zeta?

Skomentuj

Umberto doszly ?

Skomentuj

Mały "uślizg",dziś wysłali bo coś tam,coś tam.Nieważne,ważne że wogóle wysłali.No bo te negatywy...

Skomentuj

to jak posluchasz daj jakis komentarz

Skomentuj

Najśmieszniejsze jest to że mam juz "chętnych" na odkupienie...

Skomentuj

równies jestem ciekawy opini o tych glosnikach
              a przy okazji co myslicie o tym zestawie
              http://allegro.pl/item106148280_hit_...at_od_abc.html
              słyszał go ktos?

Skomentuj

umberto i jak z tymi glośnikami tez mnie bardzo interesuja a jak stx :P

Skomentuj

Kurde,a jak mnie interesują...wciąż czekam na przesyłke.Może sie doczekam

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                    Kurde,a jak mnie interesują...wciąż czekam na przesyłke.Może sie doczekam
                    a jeszcze bardziej mnie interesuja te glosniki!! :P
                    low-END

Skomentuj

Mam,odebrałem paczke.
                      Jak zajrzałem do srodka to mnie z lekka przytkało...
                      Po 17-stej wrzuce foty to zobaczycie jak zaadaptowali kopółke z home audio.Nie daj Bóg nią rzucić,trup murowany

Skomentuj

umberto, czekamy na foto bo juz po 17 :p
                        u mnie jest 17.44
                        pokaz, bo jestem ciekaw! :)

[ Dodano: 2006-06-01, 20:13 ]
                        iii co tam?? :)
                        low-END

Skomentuj

Mam transfer od 2kilo do 200 kilo na sekunde,upieprzoną wtyczke przy karcie wifi,pojebany przewód od anteny.Zdjęcia są ale za cholere nie moge wepchać na fotosika.Ale cały czas próbuje,nie poddam sie
                          Ogólnie robia wrażenie,potężne magnesy,sztywna membrana,wysokotonowiec rozmiarami przypomina zestawy za pare kilozłotych.

Skomentuj

To skocz do sąsiada na kompa bo tu mozna wykorkowac... )
                            low-END

Skomentuj

Starą wygnałem spac bo pół kabla zajmowała...

A z relacją jak to gra to sie zejdzie z lekka,musze całe drzwi przerabiac bo sie magnesy nie mieszczą.I przy okazji,potrzebuje boczki przednich drzwi do astry F z elektryką.Ma ktos moze jakiś cynk?

Skomentuj

jak to gra!?!? umberto kiedy bedzie jakis odsłuch??

Skomentuj

a jak to jest z ta kopolka?? na fotkach nie widze (chyba) nic niepokojacego...
                                  mozesz opisac wykonanie tych glosnikow, lipa czy ujdzie w tloku??

A no i dzieki ze postarałes sie z tymi fotkami :)
                                  low-END

Skomentuj

Kopółka jest słusznych rozmiarów i masy,wiele sobie po niej obiecuje.Choć nie chciał bym sie zawieść.Ale wyroby elettromedia,jbl czy magnata wypadaja na tym tle śmiesznie.Jak zabawki.Bynajmniej wzrokowo.
                                    Zresztą sam wooferek zadziwia,magnes nie wiele ustępuje średnica membranie.A ciężkie to wszystko jak sto diabłów.
                                    Jestem ciekaw jak to wszystko zagra,co pokaże.Intuicyjnie czuje że dsk-a czy esk-a pójdzie w odstawke.
                                    Ale nie będe uprzedzał faktów,postaram sie upchać jakoś wooferki bo to najważniejsze,kopółki łatwiej będzie optymalnie umieścić nawet prowizorycznie.I zobaczymy.

Skomentuj

umberto, jezeli mozesz to przetestuj te glosniki na takich utworach jak
                                      Lil jon - throw it up (remix)
                                      Three 6 mafia - late nite trip
                                      i jescze na jakiejs techniawce, bo jestem ciekaw czy rzeczywiscie nie nadaja sie one do takiej muzyki tak jak pisał sprzedawca na allegro...

czym bedziesz je zasilał? wzmak czy radio?
                                      pozrdo
                                      low-END

Skomentuj

Jak to wsio zmontuje to napewno potestuje na różnym materiale ale...sprzedawca nie ma wogóle pojęcia o tym co sprzedaje.Mnie powiedział że to są zestawy w tylną półke a w drzwi to on mi sprzeda jakieś chińskie diabły czy cuś.On wyznacza jakość na podstawie komentarzy.Oczywiście tych pozytywnych
                                        Napęd u mnie to stary,poczciwy i leciwy magnat,2x50W.Może sprzęt nie najwyższych lotów ale podobno jeszcze z tych dobrych.

[ Dodano: 2006-06-02, 20:38 ]
                                        Jeden kanał gotowy
                                        Tak na szybkiego to powiem że nie żałuje żadnej złotówki na ten zestaw.Tak jak przewidywałem kopółka jest naprawdę dobrej klasy,gra bardzo ładnie choć ja mam zamiar dać jej większe tłumienie bo jest za głosna w stosunku do woofera.
                                        Sam woofer też zaskakuje ładnym ale nie natarczywym kickiem.Jak na 16cm to oferuje naprawdę fajne brzmienie na dole,środek też jest nawet,nawet.
                                        Jedyny minus tego zestawu to to że musze ostro kroić drzwi,no i musiałem dołożyć 4mm pod kosz bo szyba chaczyła.Ale wsio się na szybkiego udało.Na szybkiego bo wolna chwilą musze wszystko zrobić od nowa.
                                        I tak w porównaniu do dsk czy eska...zestawik bajka,hertz to dosłownie dziadostwo bez brzmienia.I tyle.
                                        Zostało 3 zestawy,radze sie nie namyślać tylko łykać.Za te pieniądze nie ma szans nic porównywalnego dostać.Gwarantuje.

[ Dodano: 2006-06-03, 21:48 ]
                                        No i stereo gra.Gra jak cholera!A jak sie to wygrzeje to wogóle...
                                        Czepiałem się efektywności kopółki,chyba nie słusznie.W duecie zachowuje się to w miare poprawnie,oczywiście przy ustawieniu 0dB.
                                        W układzie bez suba to dla zwolenników louda i max bas robia niezła zadyme.Fakt faktem że bas jest wysoki ale dłubie niemiłosiernie.Ale ja tego nie lubie,zgrałem to jako tako z polkiem w lini i jest nawet fajnie.
                                        Testy na cd pasca pokazują że zestawik solo nieźle sobie radzi od 43 Hz,jak na auto to bardzo dobry wynik.Stereofonia,szczegóły na dośc wysokim poziomie,bardzo przyjemnie się słucha.Ja osobiście jestem bardzo zadowolony i sądze że ten zestaw dość długo mi posłuży.A niezdecydowanym polecam.

Skomentuj

kurcze, dopieo teraz zobaczylem ze juz cos napisłes na temat tych glosnikow!

teraz to juz nie musze sie bac -
                                          Zamieszczone przez umberto
                                          wojtus, oby to prawda była bo inaczej...
                                          :P:P

teraz tylko kase zbierac i brac hurtowo Movic'i

o ilosc to bym sie nie bał bo jak sie sprzedawca zorientuje to napewno sie postara o wieksza ilosc tych przetwornikow! tylko nalezy sie bac o ich cene :/

Umberto, nleza ci sie podziekowania za przetesttowanie!! pozdro
                                          low-END

Skomentuj

Czaruję...
                                          X