a to czemu? przeciez poczatkowo mialo byc 30 zestawow a za trany i kondy i tak przedplate robicie...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zestaw elementow (KIT) do uniampa
Collapse
X
-
Jesli bym znalazl kogos co by montowal mi plytki to nie musze liczyc osobno na kazda kompletu czesci tylko wydaje mu orientacyjnie rezystory w zaokragleniu do 100szt. (ja kupuje zawsze wielokrotnosc 100 szt). Zreszta koszt rezystora w porownaniu do kosztu jego zamontowania to tylko ok. 5-10%
Moze kiedys zaloze firme skladajaca kity do samodzielnego montazu to wtedy bede liczyl rezystorki ale wiadomo ile to bedzie musialo kosztowac.
Jak widze te wszystkie kity z altrona i inne wynalazki a firm robiacych kity powstaje coraz wiecej to mam ochote robic swoje niz ciagle sluchac o badziewiu co nie chce dzialac.
Skomentuj
-
Podepnę się na chwilę:
Pawel S., widzę że idziesz pełną parą - popieram :)
Daj znać czy problem PCB został rozwiązany - jeśli nie to ja mogę wykonać płytki ale potrzebuję projektu. De facto jeśli Irek nie udostępni gotowego projektu z Eagle'a lub Protela to wystarczy mi nawet w miarę dokładny rysunek w bitmapie (przeniosę go sam do Protel'a - na PW ustalimy footprinty elementów).
A zatem jeśli jesteście chętni to dajcie znać - PCB będzie full pro (nawet możecie sobie kolor soldermaski wybrać z kilku dostępnych - AFAIR zielony, zółtozielony, niebieski i czarny - oczywiście jeden kolor dla wszystkich płytek). Opis w kolorze białym.
A zatem uradźcie coś i dajcie mi znać (jeśli są chętni) ile tych płytek jest potrzebnych.
Skomentuj
Skomentuj