Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw elementow (KIT) do uniampa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a to czemu? przeciez poczatkowo mialo byc 30 zestawow a za trany i kondy i tak przedplate robicie...

Skomentuj

Jesli bym znalazl kogos co by montowal mi plytki to nie musze liczyc osobno na kazda kompletu czesci tylko wydaje mu orientacyjnie rezystory w zaokragleniu do 100szt. (ja kupuje zawsze wielokrotnosc 100 szt). Zreszta koszt rezystora w porownaniu do kosztu jego zamontowania to tylko ok. 5-10%

Moze kiedys zaloze firme skladajaca kity do samodzielnego montazu to wtedy bede liczyl rezystorki ale wiadomo ile to bedzie musialo kosztowac.
      Jak widze te wszystkie kity z altrona i inne wynalazki a firm robiacych kity powstaje coraz wiecej to mam ochote robic swoje niz ciagle sluchac o badziewiu co nie chce dzialac.

Skomentuj

Ciekawe :mrgreen: . Fajnie by było :wink: .

Skomentuj

Pawel S., jak tam kompletowanie elementów? :smile:

Skomentuj

odlozone w czasie. trafilo sie kilku chetnych na zwrotnice wiec trzeba kozystac z okazji na kolejne "grosze"
            ale od polowy przyszlego tygodnia juz wszystko kupuje.
            musze isc tylko dogadac sie z przycieciem blaszek aluminiowych...

Skomentuj

Pawel S., trzymamy za słowo :smile:

Skomentuj

I jak tam Pawle, jakieś terminy ewentualnej wysyłki (do nas) już znasz ? I kiedy mamy wpłacać kaske ? ;>
                Pozdrawiam

Skomentuj

no i jak tam Paweł .....7 dni mamy za sobą działasz cos w sprawie naszych UNI :lol: ?

Skomentuj

narazie nie. zakuwalem do kola z matmy (mam nadzieje ze zalicze) a wolne chwile spedzam u kolegi w szpitalu...
                    teraz wolne idzie wiec moze siade i pozamawiam czesci

Skomentuj

Pawel S., nieważne kiedy to zamówisz (oczywiście lepiej jak najszybciej to tylko możliwe), ważne żeby było tanio i solidnie :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
                        ażne żeby było tanio i solidnie
                        Tak to sie nie da...
                        Dobrze, szybko, tanio - ale tylko dwa przymiotniki naraz z tych trzech sa prawdziwe naraz.
                        Jak ma być tanio i dobrze to napewno nie będzie szybko...
                        Jak ma byc szybko i dobrze to napewno nie bedzie tanio...

Skomentuj

obojetnie ile to potrwa (byle nie tak dlugi jak z regoly moje DIY) to i tak bedzie dla was taniej i szybciej

Skomentuj

UWAGI MODERATORA
                            cudny90, brencik, widzę że po warnie chcecie dostać ?

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                              cudny90, brencik, widzę że po warnie chcecie dostać ?
                              Jakkolwiek...

Skomentuj

panowie, to mam zamaiwac rezystory 1%? jak tak to moze byc troche drozej...
                                no i niewiem czy wszystkie beda 1% i 0,25W - beda najdokladniejsze jakie uda sie znalezc

Skomentuj

Pewnie że tak, zamawiaj nikomu nie zrobi różnicy 5 zł czy tam ileś... :)

Skomentuj

Jeśli cena ma być wyższa kilka złotych to możesz spokojnie zamawiać.

Skomentuj

ZAMAWIAĆ :)

Skomentuj

Podepnę się na chwilę:

Pawel S., widzę że idziesz pełną parą - popieram :)
                                        Daj znać czy problem PCB został rozwiązany - jeśli nie to ja mogę wykonać płytki ale potrzebuję projektu. De facto jeśli Irek nie udostępni gotowego projektu z Eagle'a lub Protela to wystarczy mi nawet w miarę dokładny rysunek w bitmapie (przeniosę go sam do Protel'a - na PW ustalimy footprinty elementów).
                                        A zatem jeśli jesteście chętni to dajcie znać - PCB będzie full pro (nawet możecie sobie kolor soldermaski wybrać z kilku dostępnych - AFAIR zielony, zółtozielony, niebieski i czarny - oczywiście jeden kolor dla wszystkich płytek ). Opis w kolorze białym.
                                        A zatem uradźcie coś i dajcie mi znać (jeśli są chętni) ile tych płytek jest potrzebnych.

Skomentuj

:) a ile by mniej więcej kosztowała taka fullpro płytka ? ;>

Skomentuj

Czaruję...
                                          X