O kurcze, jak przeczytałem, że może być czarna soldermaska to chciałbym taką płytkę
Dokladnie ja to samo, tez chce czarna elementy juz powoli zbieram i mialem sie brac za plytke ale jak jest mozliwa wersja z czarna solder maska to bym chcial
Pozdrawiam!!!
ja jak glupi czekam na odpowiedz od "javoreczka" ale chyba sie jej nie doczekam i bede musial brac od wiekszej ilosci sklepow/allegrowiczow :???:
jak do wieczora niebede mial odpowiedzi to zaczynam zamawiac
Quester, o plytkach nawet nic nie myslalem wiec mozesz dzialac. irek wspomnial ze bylby sklonny udostepnic projekt wiec porozmawiaj z Nim
Cytat Irka: "Plytka ma ok 185x60mm i jest wykonana na laminacje FR4 1,5mm z miedzia 70um, solder maska i opisami.
Na plytce sa 482 otwory o srednicy 0,8 1 1,5 2 i 3,2mm "
mIKI napisał/a:
ps. VIP'ie
jak sie rano o tym dowiedzialem to sie cieszylem jak dziecko :mrgreen: (moja dziewczyna moze potwierdzic)
fajnie:) naprawde o to chodzilo :cool:
co do koloru PCB - nie jest to istotne... co prawda czarnej nie widzialem i nie wiem jak wyglada... ale ogolnie niebieskie i czerwone wygladaja fajnie :mrgreen:
Pawel S., mozesz popytac chetnych z listy czy chca kondy i trany i ewentualnei dla chentnych pozamawiac... zaliczki to imho podstawa!
Czarna soldermaska mnie się podoba, bo jest po prostu niespotykana. Fajnie mieć coś co się wyróżnia Pozatym myślę, że moze to trochę "przyciemnić" brzmienie. :lol:
1. Michał K. --------
2. UKA -------------
3. UKA -------------
4. bawolek ------------POTWIERDZAM, z tranami i kondami
5. cudny90 ----------- POTWIERDZAM, z tranami i kondami
6. Szymool -----------
7. Gilbert --------------
8. bart210 ------------ POTWIERDZAM, trany i kondy
9. c4meleon ----------
10. miki ---------------
11. leszczunio --------
12. sechmet ----------
13. Herminator -------
14. MariuszElektro ---
napisz jeszcze gdzie bedziesz kupował trany......pasowało by takie zrodlo zeby nie byly to podróby
Pawle podaj numer konta bo jak przypuszczam raczej kazdy wezmie z tranami .........przeciez tak wyjdzie taniej ........(dodatkowe przesylki, dodatkowe czekanie.....)
nie ma co kombinowac poporstu wplacamy pieniazki i juz nie bedziesz sie tu przeciez dla kogos zyłował i naciagał ....zeby potem sie ktos wycofał itd.....
1. Michał K. -------- potwierdzone, wszystko
2. UKA ------------- potwierdzone, wszystko
3. UKA ------------- potwierdzone, wszystko
4. bawolek ------------POTWIERDZAM, z tranami i kondami
5. cudny90 ----------- POTWIERDZAM, z tranami i kondami
6. Szymool -----------
7. Gilbert --------------
8. bart210 ------------ POTWIERDZAM, trany i kondy
9. c4meleon ----------
10. miki ---------------
11. leszczunio --------
12. sechmet ----------
13. Herminator ------- potwierdzone, wszystko - juz wplacone
14. MariuszElektro ---
nr konta podam jak wszystko bede mial potwierdzone itp. narazie bawie sie monitorami do tutoriala wiec KITy moze wieczorem
trany chce brac od allegrowicza A441 lub w humie.
kondy albo od javoreczka (8zl/szt) albo z TME (przy tej ilosci 5zl). musze tylko rozmiary potwierdzic...
Skomentuj