Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zestaw elementow (KIT) do uniampa

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

O kurcze, jak przeczytałem, że może być czarna soldermaska to chciałbym taką płytkę

Ile ile ile ??

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
      O kurcze, jak przeczytałem, że może być czarna soldermaska to chciałbym taką płytkę
      Dokladnie ja to samo, tez chce czarna elementy juz powoli zbieram i mialem sie brac za plytke ale jak jest mozliwa wersja z czarna solder maska to bym chcial
      Pozdrawiam!!!

Skomentuj

ja jak glupi czekam na odpowiedz od "javoreczka" ale chyba sie jej nie doczekam i bede musial brac od wiekszej ilosci sklepow/allegrowiczow :???:
        jak do wieczora niebede mial odpowiedzi to zaczynam zamawiac

Quester, o plytkach nawet nic nie myslalem wiec mozesz dzialac. irek wspomnial ze bylby sklonny udostepnic projekt wiec porozmawiaj z Nim

Skomentuj

no no jak będą pcb to wziąłbym nawet kilka
          PawelS a jak postanowiłeś z tranami i kondami zasilającymi? ps. VIP'ie )

Skomentuj

Cena płytki będzie znana dopiero jak będę miał projekt.
            Przybliżoną cenę mogę oszacować jeśli ktoś mi poda wymiary PCB (bo nawet tego nie znam)

Skomentuj

Quester, http://rapidshare.com/files/103818573/uniamp.exe :wink:

Cytat Irka: "Plytka ma ok 185x60mm i jest wykonana na laminacje FR4 1,5mm z miedzia 70um, solder maska i opisami.
              Na plytce sa 482 otwory o srednicy 0,8 1 1,5 2 i 3,2mm "

Skomentuj

Witam.
                Ja również jestem zainteresowany z płytką z czarna maską, a dokładnie dwiema płytkami
                W sumie, to zależnie od ceny może nawet trzy wezmę

Skomentuj

A co ta czarna soldermaska ma niby dać?

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                    PawelS a jak postanowiłeś z tranami i kondami zasilającymi?
                    podlicze czy mi wystarczy. jak nie to zaliczki. HERMINATOR juz wplacil calosc
                    Zamieszczone przez mIKI
                    ps. VIP'ie
                    jak sie rano o tym dowiedzialem to sie cieszylem jak dziecko :mrgreen: (moja dziewczyna moze potwierdzic)
                    Zamieszczone przez brencik
                    A co ta czarna soldermaska ma niby dać?
                    tez wlasnie niewiem co wy macie z tym czarnym - ja bym wolal jakis klasyczny zwiazany z elektronika...

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                      mIKI napisał/a:
                      ps. VIP'ie
                      jak sie rano o tym dowiedzialem to sie cieszylem jak dziecko :mrgreen: (moja dziewczyna moze potwierdzic)
                      fajnie:) naprawde o to chodzilo :cool:

co do koloru PCB - nie jest to istotne... co prawda czarnej nie widzialem i nie wiem jak wyglada... ale ogolnie niebieskie i czerwone wygladaja fajnie :mrgreen:

Pawel S., mozesz popytac chetnych z listy czy chca kondy i trany i ewentualnei dla chentnych pozamawiac... zaliczki to imho podstawa!

Skomentuj

Czarna soldermaska mnie się podoba, bo jest po prostu niespotykana. Fajnie mieć coś co się wyróżnia Pozatym myślę, że moze to trochę "przyciemnić" brzmienie. :lol:

Skomentuj

Cena w żadnym stopniu nie zależy od koloru soldermaski pod warunkiem, że będzie to któryś z wymienionych przeze mnie.

Skomentuj

Zamieszczone przez UKA
                            Czarna soldermaska mnie się podoba, bo jest po prostu niespotykana...
                            Jak te same płytki będzie miało 20 osób to już nie będzie niespotykana :razz:

Ja proponuję założyć nowy temat dotyczący PCB do Uniampa. Tam też chętni niech się wpisują na listę.

PZDR :smile:

Skomentuj

propo listy - prosze przepisac liste i niech kazdy chetny potwierdzi chec zakupu oraz czy chce kondy z zasilacza z tranami koncowymi czy tez bez tego

Skomentuj

1. Michał K.
                                2. UKA
                                3. UKA
                                4. bawolek
                                5. cudny90 POTWIERDZAM, z tranami i kondami
                                6. Szymool
                                7. Gilbert
                                8. bart210
                                9. c4meleon
                                10. miki
                                11. leszczunio
                                12. sechmet
                                13. Herminator
                                14. MariuszElektro

Skomentuj

Żeby było bardziej przejrzyście :smile:

1. Michał K. --------
                                  2. UKA -------------
                                  3. UKA -------------
                                  4. bawolek ------------
                                  5. cudny90 ----------- POTWIERDZAM, z tranami i kondami
                                  6. Szymool -----------
                                  7. Gilbert --------------
                                  8. bart210 ------------ POTWIERDZAM, trany i kondy
                                  9. c4meleon ----------
                                  10. miki ---------------
                                  11. leszczunio --------
                                  12. sechmet ----------
                                  13. Herminator -------
                                  14. MariuszElektro ---

Skomentuj

1. Michał K. --------
                                    2. UKA -------------
                                    3. UKA -------------
                                    4. bawolek ------------POTWIERDZAM, z tranami i kondami
                                    6. Szymool -----------
                                    9. c4meleon ----------
                                    10. miki ---------------
                                    11. leszczunio --------
                                    12. sechmet ----------
                                    13. Herminator -------
                                    14. MariuszElektro ---

napisz jeszcze gdzie bedziesz kupował trany......pasowało by takie zrodlo zeby nie byly to podróby

Pawle podaj numer konta bo jak przypuszczam raczej kazdy wezmie z tranami .........przeciez tak wyjdzie taniej ........(dodatkowe przesylki, dodatkowe czekanie.....)

nie ma co kombinowac poporstu wplacamy pieniazki i juz nie bedziesz sie tu przeciez dla kogos zyłował i naciagał ....zeby potem sie ktos wycofał itd.....

Skomentuj

1. Michał K. -------- potwierdzone, wszystko
                                      2. UKA ------------- potwierdzone, wszystko
                                      3. UKA ------------- potwierdzone, wszystko
                                      6. Szymool -----------
                                      9. c4meleon ----------
                                      10. miki ---------------
                                      11. leszczunio --------
                                      12. sechmet ----------
                                      13. Herminator ------- potwierdzone, wszystko - juz wplacone
                                      14. MariuszElektro ---

nr konta podam jak wszystko bede mial potwierdzone itp. narazie bawie sie monitorami do tutoriala wiec KITy moze wieczorem

trany chce brac od allegrowicza A441 lub w humie.
                                      kondy albo od javoreczka (8zl/szt) albo z TME (przy tej ilosci 5zl). musze tylko rozmiary potwierdzic...

Skomentuj

6. Szymool -----------
                                        9. c4meleon ----------
                                        10. miki ---------------
                                        11. leszczunio --------
                                        12. sechmet ----------
                                        14. MariuszElektro --- POTWIERDZAM, z tranami i kondami

Skomentuj

6. Szymool -----------
                                          9. c4meleon ---------- POTWIERDZAM, wszystko + 4 kondy 10 000uF + 4 MUR860 + dwa komplety silver-miców do symków :)
                                          10. miki ---------------
                                          11. leszczunio --------
                                          12. sechmet ----------
                                          14. MariuszElektro --- POTWIERDZAM, z tranami i kondami

Skomentuj

Czaruję...
                                          X