Wygląda bardzo przyjemnie. Co to za lampka na wejściu? Z tego co patrzę to układ jest też przystosowany do nie zastosowania lampy i zastąpienie jej paroma elementami, czy może się mylę? Pojawiły się przy montażu jakieś niezauważone błędy w druku tudzież możliwe poprawki?
Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Przyznam się bez bicia że nie przeczytałem całego tematu ale mam pytanko: będzie jakieś wspólne zamówienie na pcb później lub udostępniona dokumentacja czy coś w tym stylu?
No z rozpędu tak czasem bywa:) Jutro może pokażę co wyrysowałem. Pytanie czy radiator A6023 L=7cm starczy do tej końcówki? Zrobiłbym wtedy 8cm wysoką obudowę.. http://www.piekarz.pl/?page=offer&item=2120
I pupa na razie. Nie działa. W zasadzie to działa ale nie działa (prąd spoczynkowy jest wszystkie prądy OK itp. a na wyjściu stałe i zero reakcji na wejście) . Pewnie coś nie łączy albo łączy tam gdzie nie trzeba ale siedzę już całe popołudnie i nie mogę znaleźć co i gdzie.
Skomentuj