Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Propozycja zamówienia końcówki mocy klona accuphase E-450.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Umówmy się że lista jest otwarta do soboty wieczora.
    W niedzielę wysyłam pw z namiarami do wpłaty i proszę o jak najszybsze przelewy by złożyć zamówienie.

Skomentuj

Z tego co wiem to tak, spadliśmy z ceną do 90 PLN za stereo więc trza się zapisywać :)

Skomentuj

Teraz, to się zastanawiam czy dwóch kompletów nie wziąć. :???:

Skomentuj

Może kolejny próg zostanie teraz pobity
          marcinsywala.pl
          Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Zastanawiam się nad dopisaniem się do zamówienia. Jedno mnie tylko ciekawi: co stanowi o tak okrutnej cenie za pcb?

Skomentuj

Zamieszczone przez Bebok Zobacz posta
              Zastanawiam się nad dopisaniem się do zamówienia. Jedno mnie tylko ciekawi: co stanowi o tak okrutnej cenie za pcb?
              Pewnie powierzchnia płytek, grubość laminatu i miedzi.
              Cena 90 za stereo to nie tak znowu dużo.

Skomentuj

Głównie "dwustronność" winduje cenę płytki o około 250% w stosunku do płytki jednostronnej, wystarczy zaglądnąć do cennika Merkara http://www.merkar.pl/cennik.html
                Arcam CD17 + Denon TU580RD + I-amp + W18E001 + T25CF002
                Grado SR125i

Skomentuj

Jak 90zł to i ja się dopiszę

Skomentuj

22 kpl. już są.. może i ja też wezme 2kpl... wiec może cena jeszcze pojdzie w dół...?? dla Ilu kpl pcb została zrobiona wycena??

Skomentuj

Zamieszczone przez jaskiniowiec Zobacz posta
                      następny próg rabatowy jest przy 52 sztukach , wystarczyło ze zamówienie przekroczy 22sztuki - 11kpl - co zostało osiągnięte . Cena będzie praktycznie już stała .
                      Także wszystko jeszcze możliwe:)

Skomentuj

Na pewno będzie mniejsza cena jak weźmiesz jeden komplet i ktoś jeszcze się zdecyduje, ale trzeba się zapisać a nie gdybać..

Skomentuj

Już jestem od dawna zapisany... mysle teraz o jeszcze jednym kpl wiecej

Skomentuj

90zł może i ja się skuszę, ale tylko PCB. Później może być problem z kupnem płytek w tej cenie.

Dobra niech tam dopisałem się Jak dobrze liczę 46szt płytek na naszym forum
                            Last edited by Trol.; 12.12.2013, 08:56.

Skomentuj

Zamieszczone przez .3lite Zobacz posta
                              Z tego co wiem to tak, spadliśmy z ceną do 90 PLN za stereo więc trza się zapisywać :)
                              Warto by zaktualizować cenę w temacie:
                              http://diyaudio.pl/showthread.php/23...ona-accu-e-450

Być może dziś się dopiszę.

Zamieszczone przez jaskiniowiec Zobacz posta
                              Myślę że w cenie się już nic nie zmieni , cenę podałem dla większej ilości , myślę że nikt się nie wykruszy .
                              Przy takiej cenie podejrzewam, że gdyby zostawić zamówienie otwarte dłużej to uzbierało by się 2x tyle osób ;-)
                              Last edited by gi; 12.12.2013, 11:21.

Skomentuj

Zamieszczone przez gi Zobacz posta
                                Przy takiej cenie podejrzewam, że gdyby zostawić zamówienie otwarte dłużej to uzbierało by się 2x tyle osób ;-)
                                Ale nie można czekać w nieskończoność na malkontentów, którzy nie wiedzą czego chcą...

Skomentuj

Zamieszczone przez Sławek
                                  nie musi chodzić o to, że "nie wiedzą czego chcą"
                                  dla mnie trafienie na zamówienie końcówek to czysty przypadek
                                  chciałem zamienić symka po ponad sześciu latach na coś innego, a akurat na "topie" jest ten model, wpadłem na forum (AS) przejrzałem tematy o czym obecnie się mówi i trafiło na accu
                                  nie jestem kolekcjonerem wzmaków, nie gonię króliczka w nieskończoność, składam najlepiej jak mogę i słucham, słucham ...
                                  Poza tym mogli wiedzieć, że nie chcą za 160zł samych PCB, za to za 90 czemu nie ;-)

Przez święta i tak nikt raczej nie będzie nic składał aż do nowego roku więc po co się spieszyć ? No ale to taka luźna propozycja, tak czy siak nie jest powiedziane, że przy 100 sztukach cena jeszcze spadnie przecież ;-)

Skomentuj

Przy obecnej cenie sam podbijam na 2 komplety

Skomentuj

Dopisałem się na kpl stereo i proponuję zbiorowe wykonanie obudów którym mogę się zająć.

Zakres: Frezowanie i grawerowanie wycinanie, malowanie proszkowe, anoda do dogadania
                                      Obudowy mogą być także indywidualnie wykonane, kto co chce....
                                      Możliwości praktycznie nie ograniczone.

Przykład:

Skomentuj

Ja bardzo chętny, nawet na kilka budek do moich innych projektów :)

Skomentuj

Zamieszczone przez gucio. Zobacz posta
                                          Dopisałem się na kpl stereo i proponuję zbiorowe wykonanie obudów którym mogę się zająć.

Zakres: Frezowanie i grawerowanie wycinanie, malowanie proszkowe, anoda do dogadania
                                          Obudowy mogą być także indywidualnie wykonane, kto co chce....
                                          Możliwości praktycznie nie ograniczone.
                                          napisz coś więcej, kto będzie to robił, Ty, czy za twoim pośrednictwem, jaka cena i za co - jakiś przykład
                                          zapewne też bym się pisał na gotową obudowę

Skomentuj

Czaruję...
                                          X