Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ESP P3A - ciekawy wzmacniacz

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pcb wyslalem

co do opisu elementow to tez szukalem i nikt nie mial, ale wkoncu wziolem schemat i sam to opisalem, jak sie okazalo dobrze

Skomentuj

heh wiecej niz 20 minut to raczej zajac nie powinno ;] dla chcacego nic trudnego ;]

Skomentuj

Mógłby ktoś wstawić tą wersje płytki z opisanymi elementami zgodnie ze schematem. Byłbym bardzo wdzięczny. Właśnie zakupiłem p3a z allegro razam z radiatorem za 20 zyli no i teraz naprawiam :] to cudo.

Skomentuj

22zł z kawałkiem chyba;]
          + przesyłka ;]
          kompletnie zapomniałem o tej aukcji ;]

Skomentuj

takero ale nie wierze, że nie był uruchamiany, powiedz lepiej co z nim wyczyniałeś, będzie mi łatwiej :P bo mi sie nie chce tego tykać :P

PS ale ten świat mały :]

Skomentuj

PS ale ten świat mały :]
              no ba ;]
              no przeca na aukcji jest wyraźnie napisane

Skomentuj

Heh, to może mi ktoś powie co zepsułem, jak mam ujemne na wyjściu :/ wcześniej pokręciłem coś z zasilaniem ale "tylko" popaliło rezystory na zasilaniu (bezpieczeństwa 200Ω). Wylutowałem wszystkie trany no i są sprawne, rezystory kolektorowe nowe (nie popaliło ich ale miałem 5W to wymieniłem), inne rezystory sprwadzone, kondensatorów nie ruszałem :/, chyba zmienie sterujące i te BC nie pieniądze a będzie wiadomo że to nie to, jak macie jakies podojrzenia to jestem otwarty na sugastie.

Skomentuj

Czaruję...
                X