Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

TDA7294 w subie -prosto i tanio dla kazdego.

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

chodzilo mi o malowanie blach na czarno

a co do czernienia radiatorow to slyszalem dziwna teorie... nie potwierdzone ale czernione radiatory podobno lepiej sobie radza z oddawaniem ciepla

Skomentuj

Zależy jak czernione :)
      Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez zadax Zobacz posta
        Paweł, jeśli chcesz coś zmieniać to daj jakiś konkretny projekt jak by to miało wyglądać.
        Ja mam już zakupione elementy które mają się znaleźć w panelu, więc jeśli się okaże że coś jest zmienione i nie będzie pasować to nie ukrywam że moja mina nieco zrzednie.
        zmiana dotyczy tylko i wylacznie gniazda zasilania, wlacznika i gniazda bezpiecznika. zamiast 3 osobnych czesci bedzie jedno

http://allegro.pl/modul-zasilajacy-p...961919666.html

o ile wejdzie na grubsza blache (jeszcze nie sprawdzalem)

cala reszta wg projektu irka z PDFu

Skomentuj

A może by dać gniazdo zasilające z bezpiecznikiem jako jeden moduł a oddzielnie wyłącznik podświetlany?

Skomentuj

Zamieszczone przez zadax Zobacz posta
            A może by dać gniazdo zasilające z bezpiecznikiem jako jeden moduł a oddzielnie wyłącznik podświetlany?
            Można, tu dajesz co ci się podoba, tylko żeby parametry były odpowiednie. Wszystko w jednym jak podaje Paweł jest wygodniejsze, wystarczy tylko jedną dziurę wyciąć i masz spokój.

Skomentuj

jakby kazdy robil sobie co chcial to nie wiedze sensu zamawiac grupowo paneli
              wtedy tylko wyciac blache z alu i kazdy sobie wycina co chce

Skomentuj

Jak 30zł ma kosztować blacha do takiego projektu to nie lepiej wykorzystać gotowy z radiatorem za 39?
                http://allegro.pl/listing/user.php?s...&us_id=3175758

Skomentuj

oczywiscie ze lepiej - ale to tylko 2szt

Skomentuj

i mało miejsca na pokrętła bo już bym wziął do prototypu panelu :)

Skomentuj

Nie na temat...
                      pokretla proponuje umiescic na osobnej plytce na gorze obudowy lub z przodu - duzo wygodniejsze

Skomentuj

Ja również jestem zainteresowany 2 sztuki na początek jak cena będzie do ok 40 zł. Jeżeli ok 30 zł to wezmę jeszcze 2.

Skomentuj

Paweł, to gniazdo zasilające nie psuje do blach powyżej 2mm, ja używam tego typu już od wielu lat, ostatnio kupiłem te co pokazałeś i niestety na termo klej musiałem mocować.

W tme sa fajne ale 2x droższe:/

Skomentuj

Zauwazylem ze sa do 1,5mm. Ale na 2mm blache wejda. 2mm ma panel jaki mam w domu

Skomentuj

Paweł, zbierasz jeszcze zamówienia na panel? Jak tak to jestem chętny na 1.

Skomentuj

jeszcze nie zamowilem - po awarii kompa program nie dziala :/

Skomentuj

reinstalowalem program

skoro te moduly zasilania pasuja tylko na blache 1,5-2mm to moze cos takiego?
                                  http://allegro.pl/modul-zasilajacy-i...021606727.html
                                  rowniez wszystko w jednym, cena uczciwa i przykrecane wiec pasuje na kazda blache

Skomentuj

Co z tymi panelami?

Skomentuj

pierwsza sztuka wypali sie w tygodniu. sprawdze czy wszystko pasuje, czy jest odpowiednio sztywny i wtedy zamowie. surowe wychodza taniej niz podalem

Skomentuj

pierwsza sztuka gotowa
                                        gniazdo pasuje idealnie!
                                        wystarczy delikatnie nozykiem podciac blokady i pasuje dobrze

blacha 2mm w zupelnosci wystarczy! nawet 1,5mm by starczylo spokojnie

rozstaw otworow tez OK

cena - 20zl

chyba przeniesiemy sie z zamowieniem do innego tematu

Skomentuj

Poproszę 2 szt.
                                          W jaki sposób ustalić szczegóły?

Skomentuj

Czaruję...
                                          X