pawloos Tu masz wszystko napisane http://mariuszelektro.elektroda.eu/uni.html I po co ta rozmowa? Tysiąc razy to już było :evil:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
UniAMP by Irek - pierwsze testy i odsłuchy :)
Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X
-
Zamieszczone przez irekW wolnej chwili na pewno pomysle o takich dodatkach.
Skomentuj
-
Witam.
Mam nadzieję, że takiego tematu nie było, czy UNIAMP nadaje się do samochodu? Czy ma szanse zagrać tak samo lub lepiej niż dobre wzmacniacze firmowe (Signat, które można kupić już za 3-4 stówy)? Potrzebna będzie przetwornica, się ją zaprojektuje, to oczywiste. Mi chodzi o inne informacje. Potrzebuję szybkiego, wzmacniacza, o mocy nie przekraczjącej 4x80...100W.
Wzmacniacze samochodowe przystosowane są do 2-4ohm, z uniampem nie będzie problemów typu za niskie napięcie zasilania? W tym temacie było napisane, że przy 4ohm zagra i może mieć 120W - a później co? Przekroczony zostanie maksymalny prąd tranzystorów? Poza tym przy 4ohm wzrosną zniekształcenia?
Wart grzechu, czy kupić jakiś używany wzmacniacz?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tom1eczekMam nadzieję, że takiego tematu nie było, czy UNIAMP nadaje się do samochodu?
Obudowe do uni ostatnio mocno mecze, moj obecny dostawca ciec laserowych dal ciala i wykroil mi blachy do paneli subow, nawet czolowki do uniampa ale glownego chassis zapomnial.. Teraz z jedna blacha to ja bede dlugo szukal taniego lasera.
Skomentuj
Skomentuj