Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

UniAMP by Irek - pierwsze testy i odsłuchy :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nawet jakbym wszystkie materialy wyslal do EDW to okres opublikowania wynosi od kilku miesiecy do ponad roku.
    Na razie wzmacniacz jest w fazie testow. Jak wszyscy posiadacze wypowiedza sie pozytywnie to wtedy ujzy swiatlo dzienne.

Skomentuj

czy jest szansa jeszcze na uzyskanie Uniampa? nie ukrywam ze mi bardzo na nim zalezy....

Skomentuj

[ Dodano: 2007-10-14, 20:22 ]
        kolejna część UniAmpa, tym razem selektor wejść (cztery przełączane wejścia), sumator kanałów - do suba i potek regulacji głośności. Wszystko by Irek :)

Skomentuj

super :grin: jakies przyblizony koszt?? regulacja glosnosci do suba??

Skomentuj

nie, regulacja do stereo, wyjście na suba za potkiem jest.
            To dopiero prototyp więc ciężko coś powiedzieć jest ile kosztuje itd - zresztą nie mnie o to pytajcie :)
            Choć nie widać to będą jeszcze diody pokazujące które akurat wejście jest w użyciu :)

Skomentuj

zamiast tego zwyklego mozna by sobie alpsa wstawic i juz nic wiecej? czy sie myle?

Skomentuj

to tylko prototyp ;] w ostatecznej wersji będą m.in. złote czincze

Skomentuj

no wlasnie na takiego z dobrymi wejsciami i lepszymy elementami bym sie chetnie pisal
                  potrzebuje sam selektor z wyjsciem na suba, regulacje mam swoja jak na obrazku
                  Załączone pliki

Skomentuj

Skomentuj

Re UP - czyżby to był Uniamp, na którego czekam na odsłuchy od... stycznia? :roll:

Skomentuj

To wlasnie to w sumie obudowa powstala w ok dwa tygodnie ale czasu to ja nie mam wiec dopiero teraz.
                        No i jest teraz duza szansa ze w styczniu dostaniesz go na odsluchy :)

Skomentuj

jeszcze jedno foto, lepiej ukazujące wnętrze :)

Skomentuj

Kazdy kto bedzie chcial wykonac selektor wg mojej plytki bedzie musial sie pomeczyc z tymi drutami biegnacymi od potencjometru i przelacznika. Moze wyglada to prosto ale nie kazdy to potrafi w domu wykonac.

Skomentuj

kiedy bedzie mozna zamawiac selektor ? i kiedy Uniampa ? prosze o jakas wiadomosc na priva

[ Dodano: 2007-11-12, 14:33 ]
                              powtarzampowyzsze pytanie

Skomentuj

ma ktos we wrocku tego uniampa?

Skomentuj

w koszalinie za to juz jest :P
                                  az sie wkurzylem ze wydalem wiecej kasy na symasyma :evil:

Skomentuj

no i zapadła martwa cisza co dalej słychać w temacie j/w

Skomentuj

Po świętach zobaczycie coś ciekawego :P

Skomentuj

jak dożyjemy to zobaczymy ja byłbym ciekaw dokumentacji byłoby co robić przez zimę bo ma być - podobno :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez jurek
                                          ja byłbym ciekaw dokumentacji byłoby co robić przez zimę bo ma być - podobno
                                          A może prezencik na swieta dla diymaniakow?? Panie Irku :mrgreen: :wink:
                                          Pozdrawiam!!!

Skomentuj

Czaruję...
                                          X