Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

UniAMP by Irek - pierwsze testy i odsłuchy :)

Collapse
Ten temat jest przyklejony.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

podpasowala by z drobnym zapasem ta 350/120/260 na 100 bym nie bral bo rowno 100mm ma radiator natomiast cenowo to bym poszedł w 350/140/260 bo jest tansza... sporo.

Skomentuj

Chwila chwila. Jeszcze raz przejrzałem wypowiedzi IRKA i chyba, jeżeli dobrze rozumiem to już pracuje on nad 300 watówką :) Czy tak :?:

Skomentuj

Ludzie, po ca wam taka moc? :twisted: 100 dobrych watów to już dużo... A co do wzmaka to też bym się chętnie zaopiekował jedną sztuką:)

Skomentuj

Właśnie kolego ja się nie mogę zdecydować.
          Nie wiem czy czekać, czy złożyć ten.
          Ale wiecie co, ja się najpierw wezmę za kolumny, a potem to się zobaczy. Tylko nie wiem jakie właśnie. Jakie głośniki, jaka moc. Wo gule się zastanawiam jak one mają wyglądać.

Skomentuj

gi, tak cena za gotowa zmontowana koncowke mocy z radiatorem. to w zupelnosci wystarcza wiekszosci osob bo i tak sobie sami reszte dorabiamy. no moze selektor by mnie teraz zainteresowal

Zamieszczone przez malyzmc
            jeżeli dobrze rozumiem to już pracuje on nad 300 watówką Czy tak
            tak

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
              gi, tak cena za gotowa zmontowana koncowke mocy z radiatorem. to w zupelnosci wystarcza wiekszosci osob bo i tak sobie sami reszte dorabiamy. no moze selektor by mnie teraz zainteresowal
              Luz po prostu mówię co sam słyszałem i tak jak pisałem cena wydaje się stosunkowo niska tak czy siak.

Swoją drogą ty chyba słyszałeś Uniampa i Symka ? Mógłbyś opisać wrażenia/różnice/opinie ?

Gi

Skomentuj

Zamieszczone przez gi
                Swoją drogą ty chyba słyszałeś Uniampa i Symka ? Mógłbyś opisać wrażenia/różnice/opinie ?
                nieslyszalem ich jednoczesnie. porownanie bedzie moze w czwartek lub piatek

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
                  nieslyszalem ich jednoczesnie. porownanie bedzie moze w czwartek lub piatek
                  Super.

Gi

Skomentuj

Takero, kiedy będą te nowe fotki :?:

Skomentuj

nie będę przecież Irka w święta męczył

Skomentuj

No, tak. To poczekamy jeszcze troche :wink:

Skomentuj

Mam pytanie, bo napisałem do irka, no ale nie chce wiedzieć, kiedy dostanę odpowiedź, czy uniampy są dostępne u irka od ręki? Chodzi mi o tą zwykłą wersję ok. 2x 100W ...

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                            czy uniampy są dostępne u irka od ręki? Chodzi mi o tą zwykłą wersję ok. 2x 100W ...
                            nie
                            i ona ma do 150W

Skomentuj

Pawel S., Miałeś opisac wrażenia z testów porównawczych symka i uniampa... Co tam ciekawego możesz o nich powiedzieć?

Skomentuj

ja mam sztukę dostępną :)
                                UNIAmp (końcówki, zasilacz, radiator) + trafo + selektor + okablowanie

Skomentuj

MormoN, symek poszedl z dymem :cry: http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=5963&start=88

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                                    ja mam sztukę dostępną :)
                                    UNIAmp (końcówki, zasilacz, radiator) + trafo + selektor + okablowanie
                                    Skoro masz dostępną, to dlaczego nie chciałeś mi jej sprzedać?! :evil:

Skomentuj

Wtedy była sprzedana,ale człowiek który kupił powiedzial że nie odbierze przesyłki bo coś tam :|

Skomentuj

ale człowiek który kupił powiedzial że nie odbierze przesyłki bo coś tam
                                        A Twoje aukcje wszystkie są "BCM" hehe .. wiem coś o tym :P

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                                          A Twoje aukcje wszystkie są "BCM" hehe .. wiem coś o tym :P
                                          nie był wystawiony na allegro...

Wszystkie moje aukcje są BCM i o ile dobrze pamiętam nigdy nie powiedziałem żę "nie sprzedam bo cena za niska" albo nie wycofałem na minutę przed końcem.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X