Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Miałem podobnie jak mi się zachciało używać starej taśmy od dysku ata czy dyskietki, niestety któryś pin ci pewnie nie łaczy, jak dobrze piny są i przejście od razu działa
To może następnym razem listwa kolkowa i wtyk
niestety muszę szukać za granicąOd siebie mogę polecić:
- http://www.piekarz.pl/pl/?item=28789 - grube żyły, wejdą na styk do tych pinów na preampie - nie są tak cienkie jak w zwykłych tasiemkach,
- dobry topnik przy lutowaniu
![]()
telefon telefonowi głośnością nie jest równy, od jakiegoś czasu producenci w trosce o słuch nie pozwalają na duże wzmocnienie sygnału, jedni omijają to dając komunikat, inni jak na przykład Apple po prostu zablokowali maksymalną głośność | ![]() |
I jeszcze ciekawym rozwiązaniem było by dopisanie do softu, aby po jakimś czasie gdy nie zmienimy źródła na wyświetlaczu znikała informacja o tym lub wyświetliła się tylko mniejsza wersja napisu. A główną informacją byłaby informacja o głośności. Z dalszej odległości ciężko się doinformować co do poziomu głośności.
Przyznaje, że nie wiem czy na wyświetlaczu 2x16 można taki trik zrobić. Trzeba się zagłębić w dokumentację...