UWAGI MODERATORA
"Fotorelacja z komentarzami z AudioShow 2014 Jan III Sobieski" Scaliłem wątki. Nie ma sensu tworzenia osobnych na ten sam temat.. | ![]() |
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
"Fotorelacja z komentarzami z AudioShow 2014 Jan III Sobieski" Scaliłem wątki. Nie ma sensu tworzenia osobnych na ten sam temat.. | ![]() |
Niestety nigdy nie byłemTo ja wiem ale myslalem o audioshow..![]()
To Twoje zdanie, nie moje. Każdy z nas może taką relację zrobić i mamy mnożyć wątki? Po co jak za chwilę w każdym znajdzie się ten sam zestaw i ta sama dyskusja na jego temat...?a teraz zrównałeśjego pracę z postami "Byłem, dupy nie urwało.", tak samo zginie wśród tych 20 stron tematu ...
Przejrzyj poprzednie tematy AudioShow. Dziękujemy za ładne zdjęcia, ale niech będą w temacie AS 2014 a nie w innym, który to zaczynał być równoległym tematem... Po co nam drugi temat o tym samym? A fotki nie zginą, o to się nie martw. Wystarczy cofnąć się do daty dzień po AS i już masz zdjęcia. | ![]() |
Był .
Hds mu się nie podobał .
Nie przywitał się .
pharoh duży minus masz ...
Chciałbym sprostować cena za parę(dwie sztuki) to 3700złEuphony 40 ? Prawie 8 tyś złotych za pare kolumienek na DX25TG i SDS-134
Witam serdecznie