to jest właśnie cały urok czeczotu...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ir0nhide napisał:A swoją drogą, przy okazji to chciał bym się zapytać ilu osobą podobają się konstrukcje z pierwszych 3 zdjęć Bo mnie np. zawsze irytowało łączenie forniru "na pipkę"....
Ale jakim ? Wenge jest kilka...scythe1123 napisał:myślę jeszcze nad wenge ale nie do końca mi się on podoba
gorzki Wedel :???: chyba przesadziłeś... albo nie mówimy o tym samym wenge, no ale dla wyjaśnienia zapodam różne foty za nie długo.... (tej z którą ja się bawię, modyfik)marko3T napisał:Ciekaw jestem jak Ty bejcowałeś kamelie, ona jest sama w sobie bardzo ciemno brązowa, niczym gorzki Wedel.
Nie wydaje mi się, żebym przy normalnym słuchaniu (a więc nie moc na maksaShiver napisał:Tu w sumie nie trzeba wiele sprawdzać, w b-r w paśmie okolic strojenia będziesz miał 3-4db więcej co się przełoży na bardziej liniowe przetwarzanie zakresu niskotonowego (w closed w tym miejscu charka już będzie opadać).
Akurat wytrzymałość mocowa w mojej aplikacji nie jest priorytetem. Przy takich poziomach głośności, których potrzebuję i tym głośniku, myślę że mogę się nią w ogóle nie przejmować.Dodatkowo wytrzymałość mocowa będzie wyższa dla br w paśmie użytecznym.
Poszukaj lakieru do kolumn estradowych, powinno pasować.ploter napisał:Tyle ze paczki już są na gładko, musiałbym skaj nakleić na fornt a boczki dokleić;]
RpLand napisał:Poszukaj lakieru do kolumn estradowych, powinno pasować.
RpLand napisał:Poszukaj lakieru do kolumn estradowych, powinno pasować.
Oby wyszedł....ploter napisał:..... jeśli tylko taki wyjdzie ;]
albo lakierowac i szlifowac lakier....ir0nhide napisał:Masz jakiś patencik na to ... do forniru modyfikowanego?