Pawel S., czym to malowałeś??? faktycznie taka ładna blaszka a lakier niezaciekawy
mogłeś się bardziej postarać.....
PS. gdzie tak tanio zapłaciłeś za wykonanie tej blachy ??

PS. gdzie tak tanio zapłaciłeś za wykonanie tej blachy ??
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tak paskudnie wyglada tylko przy fleszuSoundStarStudio napisał:Pawel S., czym to malowałeś??? faktycznie taka ładna blaszka a lakier niezaciekawy mogłeś się bardziej postarać.....
TEPRO koszalinSoundStarStudio napisał:PS. gdzie tak tanio zapłaciłeś za wykonanie tej blachy ??
jestem tam na stazu i moglem to zrobic za free... (wlasnie za piwoir0nhide napisał:No to Paweł S. musisz mieć tam "wtyki", że im chciało się robić taką małą blaszkę.... ?
za 4 takie pierscienie + 4 fronty do wysokotonowek zaplacilem ok 18zlir0nhide napisał:Ile m/w koszt wykonania takich pierścieni ? (~16cm) i co to to za materiał (Al)?
moglem dac pod katem ale chcialem ukryc to ze detale tylko leza na blaszce a nie sa zamontowaneir0nhide napisał:BTW: no trochę się zakurzyło...,mogłeś dać foto pod lekkim kontem, ale otwory tak precyzyjne że nie trzeba przykręcać widzę.
Pawel S. napisał:za 4 takie pierscienie + 4 fronty do wysokotonowek zaplacilem ok 18zl
Dziękuję, jeszcze fornir będzie ciemny, ale najpierw mechaniczne rzeczy muszę skończyć.Pawel S. napisał:RpLand, naprawde fajnie te monitory wyszly
no ale cos GDWK zle obrociles :???:
:/ nie kumam, RpLand mógł byś mi to deczko przybliżyć ?RpLand napisał:łatwiej się centrowało panele względem siebie.
po wyplacie bede znowu tam zamawial troche rzeczy. wiec jak znajda sie chetni to moge wam cos powycinacmelisław napisał:Też tak chce... Ty Pawel S., to zawsze masz szczęscie Ja nie wiem, jak ja chce coś zrobić (Alu, a nawet głupie docięcie płyt czy nawet znalezienie czegoś w sklepie..) to znalezienie miejsca gdzie mi to wykonają/mają na stanie, to już jest sukces, ale najczęściej wołają takie ceny że szkoda gadać...
mi ostatnio pod dom przywioz ok 2-3m2 za 40zl :shock:melisław napisał:Mam wrażenie że w warszawie i w okolicach to naprawdę żal podchodzić do czegoś, jak za pół metra wióra z docięciem (6 formatek) zapłaciłem około 100zł ostatnio...
a mi sie jasny podobaRpLand napisał:Dziękuję, jeszcze fornir będzie ciemny
zdecydowanie, ja również widzę je w jasnym...Pawel S. napisał:a mi sie jasny podoba![]()
To ja już się pytam kiedy ta wypłata będzie :wink: - tzn. jestem chętny...Pawel S. napisał:po wyplacie bede znowu tam zamawial troche rzeczy. wiec jak znajda sie chetni to moge wam cos powycinac![]()
Na dole jest komora na wzmacniacz i zasilanie, więc radiator musi być tam. Komora z tyłu na wzmacniacz wymagałaby więcej powietrza i cała skrzynka musiałby być większa a chciałem jak najmniejsze skrzynki.csbiczek napisał:RpLand, te tył wygląda też nie ciekawie, radiator mógł być wyżej(chyba że planujesz kolce choć mimo to wyżej lepiej by wyglądał)
Poniższy szkic powinien wszystko wyjaśnić. Przy takiej metodzie przeróbki kwadratowego GDWK na okrągły było to stosunkowo proste i nie musiałem robić tego na oko.ir0nhide napisał::/ nie kumam, RpLand mógł byś mi to deczko przybliżyć ?
Taki ładny jasny ten fornir (sosna) pozostanie jedynie zaraz po szlifowaniu, każdy lakier go przyciemni i nie będzie już taki ładny to raz, a dwa ciemny mi się podobair0nhide napisał:zdecydowanie, ja również widzę je w jasnym...Pawel S. napisał:a mi sie jasny podoba![]()
teoretycznie 10.08ir0nhide napisał:To ja już się pytam kiedy ta wypłata będzie - tzn. jestem chętny...
watpiekombo napisał:Pawel S., myślisz że chcieliby się bawić w przesyłki?
DXFkombo napisał:Musi być autocad czy rys. techniczny im wystarczy?
Najczęściej na jednym się nie kończy :razz:amdr napisał:ir0nhide, szacun, wyszło lepiej niż frezarką. przydałoby się jakąkolwiek kupić ale zawsze szkoda na jedno użycie.