• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

i ma kierownicę nie tej strony ;)

ja mam wiertarkę skill'a na 230V, z walizką, i niestety mimo że mocno jej nie ujeżdżam to główka ma lekkie bicie. można kupić byle co, 2 lata gwarancji dają i jechać, jak się rozleci to do wymiany, a jak nie to używać. po gwarancji też nie będzie żal.

Bardzo dziwne połączenie, F155 najtańszy nie jest, spokojnie by się sprawdził GDM jakiś. Gdyby trochę tańszy był to bym zrobił kino na F155, 5 sztuk i subwoofer.

malutkiz napisał:
MDS08, "stx" szerokopasmowiec i jakaś metalowa Vifa?
melisław napisał:
vifa z ebaya d25ag z czarną membraną...
zgadza sie ;)

lklukasz napisał:
nie wierzę, że chcesz zrobić ten błąd. Ten głośnik w zupełności wystarcza za pełne pasmo. No może coś na dół.
jaki blad?
ten GDS jest tam tymczasowo az nie pojawi sie GDM AWX
ale narazie chce sprawdzic jak to sie zgra z szerokopasmowka ;)

F155 to dobry glosnik ktory gra poprawnie. ale brakuje mi tam troche zycia jakie moze nam zapewnic papierowy glosnik :???:

ale zobaczymy jak to zagra ze zwrotnica bo narazie MDS nie ma tunelu a oba glosniki nie byly filtrowane :P

to nie lepiej tymczasowo polecieć zupełnie bez średniaka? 18AWX daje radę na średnicy. Wtedy F155 będziesz mógł mi oddać żeby nie mieć problemu :razz:

masz słusznego, już mi się mnożą te AWX'y na potęgę ;p No to racja, coś na średnicy musi buczeć. Nie mam pytań, świadek jest wolny :mrgreen:

Start 8:00 - Finisz 21:00.
Mały, zgrabny, pięknie śpiewa, wszędzie się zmieści prawie jak szwajcarski scyzoryk :lol:
Diody UF600, rez. metalizowane 1%, toroid 80W 2x24V, 4x2200/50V Samsung, 2xlm3875... resztę widać na foto.

No piknie, ja jestem w trakcie budowy czegoś podobnego, tylko trafo mam za duże i albo będę musiał sprzedać albo dać w oddzielnej obudowie;)

maxdila widze ze sie nigdy nie nudzi :) wzmak idealny na wakacyjny wypad do tego dorobic jakies niewielkie monitorki i masz idealny zestaw na wczasy pod grusza:P

Powrót