Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Potencjometrem jest komputer lub laptop bo do tego powstal wzmacniacz :]Yoshi_80 napisał:maxdila, jak zwykle skromnie, ladnie i ze smakiem. Upakowanie niezłe. Gdzie potencjometr?
![]()
fajny stolik,przydatny, Dobrze widze ze frez jest wpuszczony do polowy?Któryś z kolegów ma moze frezarke firmy Valen polska...chcialbym zrobić wlaśnie taki stolik tylko przy właczniku guzik mi nie odbija i nie moge sprawic by chodzila ciagle bez naciskania.dolphin123 napisał:W końcu zrobiłem sobie stolik do frezowania boczków... :roll:
wojtek528 napisał:fajny stolik,przydatny, Dobrze widze ze frez jest wpuszczony do polowy?Któryś z kolegów ma moze frezarke firmy Valen polska...chcialbym zrobić wlaśnie taki stolik tylko przy właczniku guzik mi nie odbija i nie moge sprawic by chodzila ciagle bez naciskania.dolphin123 napisał:W końcu zrobiłem sobie stolik do frezowania boczków... :roll:
a ja bym przeniosl ten wlacznik... najpiej pod stopewojtek528 napisał:dodatkowe gniazdko z wyłącznikiem przy stoliku