Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Shiver napisał:.. można poczekać bo niedługo pojawi się gotowy subbas oparty na nich.
ir0nhide napisał:Upsss, zapomniałem.... Ale się uwziąłeś to nic bo ustroje są tylko że wymontowane zresztą jak wszystko. Jak doprowadzę pokój do porządku to wrzucę ich foto... Na razie to pokój wygląda tak:
heh i nie bedzie sie tworzyc fala stojacamarian napisał:He,trzeba było od razu pisać że nie masz kwadratowego lub prostokątnego pokoju,w takim na poddaszu to nawet bez ustrojów sprzęt gra dobrze,same meble wystarczą a w kwadracie czy prostokącie to nie ma bata,bez ingerencji w meble z dywanami,zasłonami czy ustroje nie da rady.
juz wiem po co pani na montazu elektrycznym odkladala te woreczki :mrgreen: | ![]() |
ir0nhide napisał:...poco te gniazdo COM
Co to za gniazda RCA? Na zdjęciu wyglądają bardzo solidnie. Czy w rzeczywistości też takie są? Powiedz od razu w jakiej cenie, jak nie tu, to na PW.
ir0nhide napisał:A napisz coś więcej o tym pre bo ja np. nie zna się tak dobrze na elektronice... przez co nie mogę się doliczyć - na cholerę tyle tych gniazd RCA, poco te gniazdo COM i te dwa inne nad nim.... ???
A co to ma być ten radiator? Dlaczego go tak ułożyłeś i dlaczego taki profil? Nie mogłeś dać chociaż aluminiowego kątownika i położyć radiator na płask?Amper6 napisał:Zabawa z UNI trwa w najlepsze od stycznia tego roku. Do skończenia : narożniki obudowy z aluminium, nowy potencjometr, lakierowanie obudowy, gałka + włącznik na panelu frontowym, regulacja barwy + dc saver, porządek w środku i delikatny retusz gniazd i płyty górnej. Mile widziane wskazówki.
...
A dlaczego miało by się nie dać?ir0nhide napisał:Mam pyt. czy da się dorobić jakiś prosty filtr pasywny (ewentualnie aktywny) do wzmacniacza ST by odfiltrować mu pasmo powyżej powiedzmy okł. 160Hz ?? (Bez cewek o dużych wartościach...)
Ale pokraka :neutral: ..Amper6 napisał: