• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

UKA napisał:
Rozumiem, że frezare dostanę spowrotem już z cyrklem. Świetnie!
pewnie - pod warunkiem ze polezy u mnie z miesiac ;]
XYS napisał:
poniewaz jest to robione pod projekt hmmm komercyjny
XYS, pokaz tylko schemat bez wartosci elementow. cos tam zamieszane jest z tymi elementami - cos tam za filtry dolozyl? :???:

a co do frezarki to... pomylilem sie. smieci tak samo jak moja stara ale znacznie szybciej :mrgreen:

Pawel S., jak skoncze dam do gotowych konstrukcji i tam bedzie opisany sposob filtrowania

melisław, tak bedzie to w komplecie z lampa autorstwa esha do nabycia z tym ze nie jako kit tylko gotowe

Nie wytrzymałem... :oops:

pano2vf1.jpg

90581842jw8.jpg

Pozostało jeszcze... a to zostawie w tajemnicy w sumie. Zobaczycie wkrótce. I nieczepiac się nie doróbek, bo to wczesna wersja alpha :P

Jeszcze tak apropo mission'ków to próbowałem przed chwilą umieszczaj je w różnych "miejscach montażowych" i się pozytywnie rozczarowałem bo w "trójkącie drzwi" grały kiepsko, to zapiaszczenie strasznie mnie wkurzało-niedało się tego słuchać ale zamontowałem w podszybiu czyli wchodzi w gre odbicie od szyby i tu zaskoczenie, brzmienie zrobiło się bardziej delikatne, przyjemne ale przedewszystkim znikło to zapiaszczenie w całości, zaczeły grać przyjemnie :wink: teraz mi się podobają.

Powrót