• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Budowanie na ekranie - czyli relacje z budowy na zywo :)

Michał K., czyli jednak podstaweczka. :) Fajna sprawa, aczkolwiek nie lubie czegoś takiego :P

Panowie z czym macie zamiar ożenić swoje misionki, bo chętnie bym zrobił z nich jakieś mini-monitorki, na razie grają w aucie puszczone przez kond 4,7 i muszę powiedzieć że są o niebo lepsze od 10/80/7 takie delikatniutkie.

dsc00398oo0.jpg

Obudowa pod DX25 + GDN 15/40/5. Już gotowa, tylko czekam na vify z AC :)

Machoń :) Frezów nie ma bo
- mam zerowe doświadczenie
- nie mam nawet frezarki i nie wiem kto ma

Jak już zakończe budowe w 100% to napewno napisze temat we WŁASNE KONTRUKCJE... I postaram się zrobić lepsze zdjęcia bo na tym wygląda znacznie gorzej niż w rzeczywistości

Dobra dobra napisałem tak z rozpędu :P
A wyrzynarki też nie mam, dziury zrobiłem wiertarką i pilnikiem

Już lepiej młotek i wiertarka. Wiertarką nawiercasz otwory blisko siebie, potem je powiększasz wyginając wieratkę w lewo i w prawo, a potem tylko obstukujesz młotkiem dookoła powoli aż popęka wszędzie i zrobione. Na koniec tylko pilnik do drewna i gotowe.

handicap napisał:
Już lepiej młotek i wiertarka. Wiertarką nawiercasz otwory blisko siebie, potem je powiększasz wyginając wieratkę w lewo i w prawo, a potem tylko obstukujesz młotkiem dookoła powoli aż popęka wszędzie i zrobione. Na koniec tylko pilnik do drewna i gotowe.
3 dni roboty. No, ale cóż, każdy orze jak może :smile:

Powrót