Michal mogles cos wprowadzic do wygladu obudowy, jakis frezik czy cuś... 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dolphin123 napisał:chal mogles cos wprowadzic do wygladu obudowy, jakis frezik czy cuś...![]()
w takim razie jutro widze moja frezarke u mnie ;] razem z MDSami!! :evil:Michał K. napisał:Już tylko polakierować...
a mnie sie podobadolphin123 napisał:Michal mogles cos wprowadzic do wygladu obudowy, jakis frezik czy cuś...
Pawel S. napisał:moze jakis cokolik by sie przydal
Pawel S. napisał:w takim razie jutro widze moja frezarke u mnie ;] razem z MDSami!!
to juz 4ta konstrukcja w ciagu tygodnia na zebrano.
n_omyzs napisał:Rany co sie dzieje wszyscy robią ostatnio w zebrano... a myslalem ze bede oryginalny hehe to juz 4ta konstrukcja w ciagu tygodnia na zebrano.
a kepy bede mial wykonczone w hebanie..n_omyzs napisał:Rany co sie dzieje wszyscy robią ostatnio w zebrano... a myslalem ze bede oryginalny :grin: hehe to juz 4ta konstrukcja w ciagu tygodnia na zebrano.
zrobilem tylko krotki test - zapowiada sie ciekawie :mrgreen:mIKI napisał:Pawel a jak tam praca z DWT?
pamietasz litra weselnej co mam? zapomnij :twisted:zapomnij, musze jeszcze subwoofer na BSW zrobić... tzn. okleić... :]
tylko ze dzieki n_omyzs'owi wiem gdzie kupic taki w okolicyBo na allegro strasznie mały wybór fornirów, tylko zebrano zostały
Pawel S. napisał:Cytat
zapomnij, musze jeszcze subwoofer na BSW zrobić... tzn. okleić... :]
pamietasz litra weselnej co mam? zapomnij
Pawel S. napisał:marivs, po co 2 b-r?
mam tylko 2x0,5 ;]Michał K. napisał:kurde miało być 1.5l litra
a frezy? ;> podzuc mi tego do sciec 45 stopniMichał K. napisał:przeciez narazie masz DWT UKAsza a więc ja problemu nie widze?
:shock: :???: mozesz do tego schemat pokazac? bo jakies dziwne mmi sie wydaje...XYS napisał:xt19 i sds teraz tylko spakowc
marivs napisał:10cm dziura za 21cm ściance - średnio prawda?
schemat nie ujrzy raczej forumPawel S. napisał::shock: :???: mozesz do tego schemat pokazac? bo jakies dziwne mmi sie wydaje...XYS napisał:xt19 i sds teraz tylko spakowc
dolphin123 napisał:schemat nie ujrzy raczej forum![]()
Pawel S. napisał:ale i tak cyrkiel potrzebuje a do DWT trzeba nowy zrobic :/