Czemu g 25 ffl? Te glosniki to straszna bida ;/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Rozumiem, ze chciales podkreslic tylko tweeter, bo wooferem nie ma co sie chwalic ?
hehe... nie tak jakoś zmierzyłem ostrość, a woofer też nie ma sie czego wstydzić!Rozumiem, ze chciales podkreslic tylko tweeter, bo wooferem nie ma co sie chwalic ?
A nie mozna bylo sklonowac czegos sprawdzonego z naszego forum ?
A tak wracając do tematu przyszły w170 więc zobaczymy jak zagra projekt Mariana
Poszły trany mocy, sterujące i od regulacji termicznej prądu spoczynkowego... Do tego diody też...
Jedno zdanie przeczy chyba drugiemu marian.. Bo jak ma być sprawdzony, udany za dobre i może komuś nie grać? Zostawiłbym tylko drugie zdanie i wybór osobie, która chcę wydać kasęMyślę że tych "sprawdzonych" z pośród tych wszystkich pokazanych projektów, czyli złożonych i uznanych za dobre (przez kilka osób, a nie przez jednego mało osłuchanego), można na jednej dłoni policzyć (a zobacz ile ich jest).
Po za tym, to że komuś gra, nie znaczy że nam zagra, więc tutaj myślę że jeden pies który by wybrał skoro żadnego wcześniej nie słyszał
Jaki powód takiego ataku był?
Obowiązkowo podkładki pod te nakrętki, średnica zewnętrzna 10mm i będzie dobrze![]()