Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
najlepiej probke wyslijCamel- napisał:Mam Ci zrobić zdjęcie?
po cholere :?: :???: dobrze ze miales forniru w zapasie. ja tez taki blad zrobilem (za waski fornir) i poprostu dokleilem sobie pasek ;]Camel- napisał:Nie trafilem z płatem forniru na tylnej ściance (całe szczęście) i z jednej strony mi zabrakło i musiałem go zrywać,
Nie trafilem z płatem forniru na tylnej ściance (całe szczęście) i z jednej strony mi zabrakło
marivs napisał:Zbyt suchy fornir i źle się układa aż do tego stopnia, że naprężenia powodują jego pękanie?
robie tak samo i niema prawa niewyjscdj_zibi napisał:2 razy nakładaj henkel pierwsza wersja 60-70% henkela 30-40% rozpuszczalnika. Dobrze gruntuje i lekko zmacza fornir następnie 2 warstwa henkela juz samym klejem
dlatego najlepiej uzywac papierowych tasm malarskichdj_zibi napisał:Przy rozpuszczalniku lekko będzie Ci taśma puszczała wiec musisz pilnować.
oj niewiem bo niemam tyle jeszcze kolumn klejonych momentemdj_zibi napisał:Nie rozumiem jak można henkelem raz smarować, potem żale po 2 latach ze powietrze pod fornirem.
Jeżeli to do mnie to niezbyt miłe podejście.Nie rozumiem jak można henkelem raz smarować, potem żale po 2 latach ze powietrze pod fornirem.
nie. on juz tak od dluzszego czasu sie czepiamarivs napisał:Jeżeli to do mnie to niezbyt miłe podejście.
Pawel S. napisał:nie. on juz tak od dluzszego czasu sie czepiamarivs napisał:Jeżeli to do mnie to niezbyt miłe podejście.)