Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Zobaczę co się będzie działo,całe szczęście tył jest malowany lakierem.takero napisał:to mniej więcej tak jakbyś postawił szklankę z herbatą na takiej kolumnie
Widziałem jak w dłuższej perspektywnie czasu odbarwia to politurowane meble.
wuja69 napisał:Mam pytanie-czy dobrze by wyglądały podstawy mocno zabejcowane na czarny kolor?Plus politura oczywiście.Może ktoś coś podpowie?
Coś miniaturki poprzewracało :roll:
wuja69, napisz krotki wstep co to jest politura i zamiesc te linki w TOOL BOXie trzeba poszerzac nasz "wiedze" ![]() | ![]() |
Moje monitory mają ok.21l,strojone na 45Hz-co do basu w 17metrowym pokoju jak dlamnie jest w sam raz,co do jakości jest dużo lepszy niźli na 22cm Teslach.Bas jest w mniarę szybki ,priorytetem była raczej ładna średnica-też jestem z niej zadowolony,zpłaciłem za nie 90zł za sztkę z przesylką i jak za tą cenę jest ok.Napewno są lepsze 18stki od tego STX ale za tą kasę jest nieźle.Napędzam je 5 watową lampą-co też nie gwarantuje super kontroli głośnika,ale do kameralnego słuchania styka.Gdy zrobie podstawki to opisze je w dziale dla konstrukcji.rywi napisał:wuja69,
Mam pytanie odnosnie głosników STX GDN 18. Jaką objętość wewnętrzną mają te
monitory i jaki bas uzyskujesz z tego głosnika. Może poradzisz co z nim zrobić aby uzyskać przyzwoity efekt.
zapiecie opaski mogles dac od spodu zeby niebylo go widac...
przeciez moje MDSy w domu zostaja :evil:krzyhoo9 napisał:hmm.. czyżby 2x mds08...
:lol: to chce ci sie jeszcze kolumny przestawia zeby kable podlaczyc? ja po omacku lececudny90 napisał:Co do podłączenia - nie będzie problemu, bo mam zaznaczone kolory xD czerwony/czarny Podpinam do obojętnie którego patrząc na kolory, bo u góry inaczej, na dole inaczej
La'Mefenzo napisał:I co to za kabelek? Bardzo przyjemny![]()