Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Co to znaczy okroic mozliwosci glosnika ?MormoN napisał:wszystkie konstrukcje na kepach to dzielo na zwrotce borysa a jak dla mnie okroił nią strasznie możliwości tego głośnika
Chyba samego bez kopulki, bo jezeli dasz do niego jakis wysokotonowy. to nie trudno sobie wyobrazic, co bedzie w podziale pasma....MormoN napisał:po kilku eksperymantach jestem w stanie stwierdzić że jak już mam słuchać kepa to podłączając go bez filtra....
pegelmesser napisał:Kurde, prawie taki sam bajzel jak u mnie hehe. Nie szkoda ci stolika? Chyba ze to specjalnie do tego przystosowany.
nie wiem jak ten wzmacniacz sie w pelni nazywa. ja go znam jako "janek"Tzn? jaki jest koszt wykonania takiego cuda
niestety nie mam dokumentacjiPaweł możesz zapodać schematem i płytką?
nie. garaz jako pracowania a janek do testowania subowjakis koncert sie szukuje w garazu ??:>
symasyma - pokazywalem go dawno temu tutaj http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=5963&postdays=0&postorder=asc&start=75Fajnie osmolony i odbity znaczek jakiegoś tranzystorka coś tam spalił ??
Albo jeszcze prościej: z narysowanej figury robisz "obiekt" ---> wpisujesz komendę "_area" ---> enter ---> "o" ---> enter ---> klikasz na obiekcie, który mierzysz i dostajesz wynik - powierzchnia i obwód ![]() | ![]() |