Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie ma fonturaven1985, pokaż przódten układ na 1 zdjęciu to ten "wspomagacz" który kiedyś pokazywałeś na diyaudio? Będzie jakiś przedwzmacniacz czy sam potencjometr? Ogólnie podoba mi się Twój "szkielet", czekamy na gotową konstrukcję
![]()
położyłem szpachle na moje klony ostinato i...
szpachla nie chce zrobić się twarda![]()
Dokładnie, najlepiej wydłubać to co się da i rozrobić nową z większą ilością utwardzacza. Tylko pamiętaj lepiej rozrabiać małe ilości tak na oko 2 jak masz wprawę 3-4 „łyżki stołowe”, nie więcej bo nie zdążysz po szpachlować.adam za malo utwardzacza...
położyłem szpachle na moje klony ostinato i...
szpachla nie chce zrobić się twarda![]()
Jeżeli jest taka sytuacja i szpachla miejscowo nie stwardniała, to należy ją dokładniej mieszać - to jest zazwyczaj przyczyna. Polecam do dużych powierzchni szpachlę natryskową (ok. 25-35zł za 400ml w spray'u), natomiast zwykłą jedynie do miejscowych zaprawek większych ubytków i nierówności.Dokładnie, najlepiej wydłubać to co się da i rozrobić nową z większą ilością utwardzacza. Tylko pamiętaj lepiej rozrabiać małe ilości tak na oko 2 jak masz wprawę 3-4 „łyżki stołowe”, nie więcej bo nie zdążysz po szpachlować.
Co to za szpachla?sęk w tym że chyba za mało dali tego utwardzacza(mała tubka, chyba 5gram na 2kilogramy szpachli)
Nie zwróciłem uwagi, że już napisałeś jaka to szpachla...