Coś koło 40 zł ( z dodatkowym nożem w zestawie)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie. W skrócie, klejenie to polega na wsiąknięciu kleju wikolowego w obie powierzchnie, wyschnięcie i ponowne rozpuszczenie pod wpływem ciepła. Jak wikol ma się trzymać szpachli poliestrowej? Pozostaje chyba tylko klej kontaktowy.Pójdzie położyć fornir przy pomocy żelazka na szpachlowane powierzchnie?
Pozostaje chyba tylko klej kontaktowy.
najwyżej spróbuję z tyłu, bo się tak nie rzuca w oczy.
Wiesz podejrzewam ze jak dasz komus aby ci zrobil male plaskowniki albo gotowe cale podstawy to cenowo cie wyjdzie pewnie to samo. Osobiscie uwazam ze nawet na plaskownik 8 mm to za duzo. To sie robi pancerna blacha no i tez nie wiem jak ty bys to sobie wyobrazal. ja rozwiazalem to tak moze cos ci pomoze i da wyobrazenie.
A jaką grubą masz tę blachę? I ile ważyły kolumny?
Dzięki. A czym uzyskać tak równą krawędź wzdłóż włókien? Nóż+linijka da radę?masz łączenie na plaszczyznie bo rozumiem ze kupiles liscie ktore sa za male konkretna scianke
No i porobione, w sumie więcej niż planowałem, ale jakoś robota dobrze dziś szła.
Taka robota mi się podoba:thumbup: Fronty będą takie jak na powyższym obrazku czy będziesz robił podwójne do skosów ?
Wstukaj sobie parametry tutaj i zobacz: http://sbp.softica.dk/2.0/en/