Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
NieQ, tam jest coś w stylu ADUM4160?
Yes Sir !Przerobisz ten fragment płytki i będzie ok. Dość blisko masz tam też otwory pod dystanse, nie przeocz tego
Najpierw by musiał glosnik na charakterystyce miec cos co trzeba by wyciąćPytam czy takową ma, bo jak by miał to by mógł ją wypiąć i by miał więcej góry, więcej detali.
Na 9950 nic takiego nie ma
Popatrz na temat i o xavianach a dowiesz sie dlaczego zagrały tak fajnie
w Xavianach siedzą Revelatory a nie Ushery![]()
Dokladnie tak. Jak wstane z krzesla to jest lepiej.Głośnik zawsze głośniej gra na osi, stąd to wrażenie "gorszego" dźwięku pod kątem.
wyprostowanie wysokotonowki jakims ladnym dystansem moze nie byc jakies bardzo skomplikowane, ma szanse wygladac ladnie albo chociaz poprawnie a zysk ihmo spory.
Jeszcze pytanie za 100 punktow, z jakiej wysokosci bedziesz sluchal.
Otworki będziesz robił ręcznie czy też na CNC ?![]()
Pierwsze przymiarki do maskownicy![]()
Otworki będziesz robił ręcznie czy też na CNC ?
Jaki sposób mocowania ? kołki od zwykłej maskownicy ?
Zatem czym to wycinałeś ?
Ja też myślałem o takiej maskownicy, ale wydaje mi się że do takich małych monitorów taka ramka będzie za ciężka i zepsuje ogólny wygląd monitorów. Jakby ją zrobić z cienkiego pręta byłoby chyba lepiej ale trzeba zobaczyć najpierw jak wyjdzie na tym, będziesz to malował na czarno ?
Wszystko działa ?Z samą płytką audio Raven'a sobie zaszalałem, a co - LM49990 jako bufory.