Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli nałoży odpowiednia ilośc kleju a nie za dużo to nic nie bedzie pływałJeśli chodzi o klejenie to wystarczy jakiś wikolowy klej do drewna. Tylko musisz się liczyć z "pływaniem" materiału. Będzie trzeba też na kilkanaście godzin unieruchomić ściskami.
Jeśli nałoży odpowiednia ilośc kleju a nie za dużo to nic nie bedzie pływał
Znane i popularne powiedzenie stolarzy to "klaj najlepiej trzyma gdy go nima"
A dobrej klasy klej wikolowy jest gotowy do wstępnej obróbki po ok 30 min
Nie potrzeba ściskow używać kilkanaście godzin
Macie jakieś propozycje odnośnie kleju do mdf,
Ale tu mowa o kleju a nie produktach dragona które hmm nie wiem do czego się mogą przydaćPogromca mitow, nie zgodzę się.
Raz kupiłem wikol firmy Dragon i więcej nic tej firmy nie kupię jeżeli nie będę zmuszony.
Klej był konsystencji kleju szkolnego i nie bardzo chciał cokolwiek kleić.
Pogromca mitow, nie zgodzę się.
Raz kupiłem wikol firmy Dragon i więcej nic tej firmy nie kupię jeżeli nie będę zmuszony.
Ma rację. Nawet ten najtańszy wikol jest 100 raze lepszy niż ten dragon.. Dragon to nawet nitro ma fatalne.Moze byl zepusty lub stary? Kleilem nawet najtanszym klejem Vicol I trzymalo jak diabel.
Może pracownik jakiś podbierał klej tak jak to czasem bywa w przypadku płynów do zmywania naczyń i dolewał wody.Pogromca mitow, nie zgodzę się.
Może pracownik jakiś podbierał klej tak jak to czasem bywa w przypadku płynów do zmywania naczyń i dolewał wody.
Ogólnie kleje wikolowe nie nadają sie do klejenia poniżej 12 stopni, może to było przyczyną ?
Czasem sklejam se sobą kilka kawałków hdfu i wyginam na kopycie tak aby uzyskać taki boczny panel jak np w sonusach. Wtedy dość dobrze rozrzedzam klej wodą i jak narazie nie przytrafiło mi się rozklejenie.
Dragon nie jest taki zły, jak zabrakło patexa to fornir kleiłem na dragona właśnie do korka. Z wikolowymi dragona też nie miałem kłopotu.