Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak dla mnie proporcje kolumny mogłyby być lepsze - trochę są za szerokie, dodatkowo zbliżyłbym głośniki do siebie.
hmm...
Myślę, że tak. Bardzo fajna podstawa basowa, średnica i góra też niczego sobie.
A basik jest naprawdę zaskakujący. Wiadomo, że do piekieł to nie zejdzie, ale "drive" jest!
puszczasz komuś i jest efekt wow! "to te 12 cm tak grają???"
zresztą, czego nie robi się dla ulubionego hobby. Tak sobie umyśliłem, że zrobię sobie mini-monitorki do słuchania w pracy na tych Wavecorach i już!
Od czegoś trzeba zacząć zabawę w HA, bo do tej pory tylko Car Audio...
Z drugiej strony są przecież ludzie, którzy są w stanie dać 3900,- za RLS Callisto, które są na tym samym wooferze i tweeterze vify za podobne pieniądze...
Głośniki kupiłem w audiotransducers.com
- - - - - aktualizacja - - - - -
Coście się czepili?
Front ma wymiary 15,6 cm x 28 cm. Nie jest to dość smukłe?
Dla przypomnienia takie RLS Callisto mają 15 cm x 24,6 cm.
Fazki? Pierwej te obudowy w piecu spłoną, skoro są za mało smukłe, niż ja im fazki zrobię :flapper:
Fazki będą wieśniackie na takich małych kolumienkach :thumbdn:
Fazki? Pierwej te obudowy w piecu spłoną, skoro są za mało smukłe, niż ja im fazki zrobię :flapper:
Fazki będą wieśniackie na takich małych kolumienkach :thumbdn:
A co to za sterownik?Wsadziłem tylko jedną parę rca na wejście,
Jakbyś dał ładne gały to by nie wyglądał na najtańszyGałki są najtańsze, bo to ma być tani wzmacniacz, nie dam 30zł za jedną toczoną gałę
Gdzie byś widział tą plexi?