• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

ja właśnie oworzyłem pierszą dziś łomżę przeniczną
jeszcze 2 przedemną ;)

posłuchac nie mogę bo dziecko śpi :(

Ja właśnie spiłem Łomżę miodową, jak dla mnie sporo lepsza od miodowego Ciechana a i tańsza. Nie jest aż tak słodka jak Ciechan.
Ja do moich TL'ek zastanawiam się nad wytłumieniem....cały czas tunel gra zbyt wysokimi częstotliwościami i mam dołek na charce...a jak wytłumię go mocniej to traci dynamikę i impuls...ehhhh...może jeszcze jedno piwko i coś wymyślę :razz:

cały czas tunel gra zbyt wysokimi częstotliwościami i mam dołek na charce...a jak wytłumię go mocniej to traci dynamikę i impuls...ehhhh...może jeszcze jedno piwko i...

Raczej nie,tu trzeba myśleć na trzeźwo :razz: Czyli dużo sub niskich a mało wysokiego środka,co gorsza niskiego basu?

Czyli dużo sub niskich a mało wysokiego środka,co gorsza niskiego basu?

Sub niskich nie ma albo nie wybrzemiewają w moim pokoju....wkurza mnie dołek w okolicach 200Hz...tunel gra w przecifazie do głośnika i jest lipa...a jak za bardzo wytłumię to się robi klucha...ale to nie temat o tym, jutro napiszę coś w swoim wątku.

zgadzam się
piłem wczoraj i porównywałem

Cieszę się, że mamy podobne wrażenia.

A ja tam skończyłem właśnie Perłę Exportową, ale że mi było mało, to wziąłem maminego Trixxa malinowego z biedronki i nie powiem, dobre to nawet :P Ale z piwem to mało ma wspólnego ;)

no wlasnie ja skonczylem trzecial lomze i cos zaczyna mi sie nudzic ;)
chyba sobie drina jakiegos zrobie...
to zdrowko panowie

chyba zmienie tamat na "klub aa" ;)

chyba zmienie tamat na "klub aa"

Z osób, które w tym momencie czynnie biorą udział w wątku raczej niewielu jest... anonimów ;)
Zdrówko :cool:

---------- Post dodany o 01:59 ---------- Poprzedni post o 01:55 ----------

Aha, popijałem ostatnio kilka piw miodowych - Ciechana, Łomżę i jakieś "Bartkowe" czy coś w tym stylu - no niestety nie jest to to, do czego chętnie bym powrócił :glare: Za to pszeniczniaki jak najbardziej - właściwie każda "marka" ;)

Za to pszeniczniaki jak najbardziej - właściwie każda "marka"

kazda to moze, za duzo powiedziane bo np: krolewskiego sie nie da wypic ale jest wiele, ktore bardzo lubie
osobiscie ostatnio pije tylko pszeniczne albo niepasteryzowane
"standardowe" juz zostawilem na rzecz ww

Jak jest gorąco to na orzeźwienie takie piwko z lodówki to czaaaad :P Można całe jednym duszkiem wypić

Dokładnie :) Trixx to najlepsze piwo dostępne w biedronce (pomijam tutaj warkę).
Ostatnio kupiłem sobie na próbę w biedronce okcimia mocnego, no i pić się tego nie dało. W dodatku cały czas zajeżdżało spirytem :/
Macie może u siebie specjala?

ja mam Łomże w Łomży :D najlepsze piwo ;)
a w uk to dopiero jest pole do popisu ;) z ciemnych piw polecam John smith's

dobre sa tez niektore cider'y ale nie polecam najpopularniejszego strongbow'a :) naprawde fajna sprawa piwo z jablek ;) ostatnio napotkalem tez sie z cider'em malinowym cudo :D

Nie na temat...
Panowie,z tego co się orientuję w tym dziale pisze się między godz. 22 wieczorem a 6 rano,tak ku przypomnienia ;)

Powrót